Nyss hemkommen

DET HAR GOTT TROLL i alla mina resor! När vi gick ifrån ”jobbet” i dag tog vi först beslut om att gå till Stockholms Central men när vi kom till Fridhemsplan började det bli lite tajt med tiden så vi tog tunnelbanan sista biten. I onödan kunde vi snart konstatera! Vårt tåg, som skulle gå 17.30 kunde inte gå och inga andra södergående tåg heller för den delen eftersom det skett en påkörningsolycka någonstans. Vi hade hunnit gå runt hela Stockholm om vi bara vetat 😉

Nåväl, vi kom iväg till sist och nu har jag precis kommit hem. Woffegubben, som är en snäll jäkel, väntade förstås in mig så att jag kom smidigt och snabbt hem från Göteborg. Och nu ska jag skynda mig i säng så jag hinner lägga mig i dag 😉

Jodå, Lilla Anna förärade mig även i dag lite umgänge på lunchen och hon berättade att hennes arbetskamrater i dag, eftersom hon nu tredje dagen i rad åt lunch med Morsan, hade erbjudit sig att gå med och lovat kalla mig Morsan om dom också blev bjudna på lunch 😉

Det har varit fyra intensiva, roliga och givande dagar och nu börjar vi längta till installation! Eftersom jag kunnat jobba varje kväll från bostaden så har jag dessutom hunnit i kapp relativt bra med de ”vanliga” arbetsuppgifterna så det känns inte så tungt att komma åter till jobbet i morgon.

Nästa sittning har vi i Göteborg och det blir alltså inget resande förrän i slutet av februari. Då har jag lovat Anna och Oskar att vi ska gå till ”vår” favvorestaurang Il Forno da Gino som ligger på Flemminggatan 54 tillsammans! Det ser jag framemot så att jag får chans att träffa Oskar också 😉

6 kommentarer tillNyss hemkommen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>