Latmiddag

I DET MÜLLERSKA HEMMET kommer dagens middag inte att bli någon kulinariskt höjdhoppare precis. Men i bland har man väl rätt att vara lite lat? Saken är den att vi bägge är barnsligt förtjusta i panerad fisk så jag bjuder i dag helt sonika på fisk, potatismos med massor av vitlök i och franska örtkryddor samt broccoli…

1_potaismosmbroccolivitlok.jpg

När jag står och skalar potatisen kan jag inte undvika att se den vackra himlen (har köksfönster ovan diskbänken), trots att solen faktiskt lyst med sin frånvaro, med inslag av rött. Framsidan…

2_vackerhimmel1.jpg

Och baksidan…

3_vackerhimmel2.jpg

Jo, just det…panerad fisk var det ja!

4_fiskpanerad.jpg

Det blir också tomater och knäckebröd till så att tänderna får lite tuggmotstånd 😉

Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda? Förmodligen något inspelat eftersom ingen av oss är det minsta intressad av schlagerfestivalen. Eller så blir det ombäddning eftersom jag bytt i sängarna i dag…

8 kommentarer tillLatmiddag

 • Bim

  Mycket vacker himmel! Och vi är verkligen olika! Jag älskar Melodifestivalen jag! 😉

 • Gott med fisk!

  Själv åt jag stekt lax, blomkål och paprika till middag idag… Gott, om det nu hade smakat nåt…

  Ja, precis.. jag är sjuk igen… En hel vecka fick jag känna mig bra 🙁

 • Bim> Du är inte ensam om att gilla Melodifestivalen det är nog snarare jag som är undantaget här 😉

 • Petra> Stackars dig! Har du varit hos doktorn? Eller kan du kurera dig själv?

 • Ja, Kevins barnläkare tog sig en kik på mig i fredags så jag fick ny medicin för bihålsinflammationen igen. Denna brukar ges när vanlig penicillin inte tar bort inflammationen. Än så länge känner jag mig dock inte bättre..

 • Bim

  Man får ju faktiskt tycka som och gilla vad man vill! Jag gillade inte Melodifestivalen under ganska så många år förr, men nu tycker jag att det är jättekul!

 • Bim> Ja, och tur är väl det 😉

 • Petra> Ett elände det här med allt som går och snart kommer tillbaka! Hoppas den nya kuren ger effekt så att du blir fit for fight snart igen. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>