Den Kungliga Huvudstaden

TÅGET VAR FRAMME 18.43 vid Stockholm Central och hurtiga som vi är (5 tjejer) promenerade vi till Inedalsgatan. Väl framme och incheckade gick vi till ”vår” italienska favoritrestaurang på Flemminggatan (kommer inte ihåg var restaurangen heter). Dom serverar himmelskt goda stenungnsbakade pizzor och ljuvligt god pasta men i dag tog jag en sallad och den gick inte av för hackor den heller.

Lite tjöt och skratt hör ju till så det blev det och vi var de sista gästerna som lämnade restaurangen. Till morgonen blir det promenad med kollega, vi ska träffas 07.15 så nu är det bara sova som återstår.

Jo, förresten! Idag har jag presterat 24 180 steg!

10 kommentarer tillDen Kungliga Huvudstaden

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>