Can’t turn back the years

DET BLEV ETT STYRKEPASS I all hast i dag. Ingen eftermotion bara 30 minuter (2,8 km) uppvärmande gång på löpbandet och därefter 70 minuter styrka. Jag har lagt tlll ytterligare en benövning och två magövningar samt att jag tagit ”tillbaka” bröstövningen nu eftersom jag känner mig bättre i armen. Dock har jag inte vågat mig på bicepsövningen ännu och lär nog dröja ett tag till.

Sedan var jag tvungen att hasta hem för att göra klart hus, dvs betala månadens fakturor och en del förberedelser inför avfärd mot Stockholm. Tyvärr fick jag besked om att det inte blir någon myskväll med Anna och Oskar eftersom Oskar fått ont i halsen. Stackarn!Hoppas det går snabbt över!

Så nu ska jag kontakta restaurangen för att avboka bordet jag reserverat för i kväll.

Jag ska upp en sväng på jobbet också för en del förberedande jobb inför veckans vedermödor i Stockholm.

6 kommentarer tillCan’t turn back the years

  • Vad synd att det inte blev någon middag för er. Oskar får krya på sig!

  • Petra> Ja, jätteledsamt men man styr ju tyvärr inte sjäv när man blir sjuk. Det är bara till att hoppas snart tillfrisknande och att vi kan ta igen det nästa gång jag åker till Den Kungliga!

  • Jäkla Oskar 🙁 🙁 :'(

    Men ska vi luncha i veckan?

  • Anna och 20 tassar> Ja, du får gärna komma om du vill. På måndag blir det dock inte förrän 12.30 eftersom vi inte börjar förrän 10.00 då. Resten av dagarna är detsamma, alltså vid 12. Hälsa nu Oskar så gott och hoppas han kryar på sin snart! Jag kommer ju upp igen söndag 11/3 vi kanske kan ta det då istället?

  • Bim

    Jättekallt här i dag… Inte temperaturmässigt, ”bara” cirka tre minusgrader. Men det blåser rätt så ordentligt så det känns som tjugotre minusgrader… 🙁 Så ta med dig varma kläder!

  • Bim> Tack! Jag har garderat mig med vinterkappan och tumvantarna ;-O

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>