Att inte böja armen

JAG KUNDE NOG INTE ANA att det skulle vara så stört omöjligt att hålla armen rak under en arbetsdag! Att sitta vid en dator ”enarmad” går inte! Eftersomjag har höj- och sänkbart bord stod jag upp i dag och då var det lite, med betoning på lite, lättare. Men jag har haft mitt stöd på hela dagen och det har i alla fall försvårat själva böjningsprocessen.

Nu i kväll har jag varit på gymmet och genomfört ett motionspass på två timmar och även det är näst intill omöjligt med en rak vänsterarm. Den har nog gungat med en del men den mesta tiden var jag skärpt.

Jag värmde upp med gång i 30 minuter (2,8 km) och sedan sprang jag 1 timma (7 km) samt avslutade med ytterligare 30 minuter (2,9 km) rask gång. Pulsklockan var med under löpningen och gången efter dock inte under uppvärmningsgången 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 621 varav 45 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 125.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 27 minuter och 27 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 30 minuter.

Det blev i alla fall helt godkänt med stegeriet i dag, 21 344 steg och det är riktiga steg vartenda ett 😉

Får se om jag vågar mig lite försiktig styrketräning, utan armövningar, i morgon. Simma ska jag dock inte göra på ett tag, inte förrän det känns bättre i armen.

I morgon ska jag göra ett nytt försök att komma iväg till frissan så man kan bara spekulera i vad som hända skall då (så att jag inte kommer i väg denna gång heller).

6 kommentarer tillAtt inte böja armen

 • Bim

  Helt otroligt att du gick till gymmet i dag också! Trots ont och armskydd! Att du bara orkar! *Kram*

 • Bim> Orkar gör jag nog inte men jag känner att det är nödvändigt. Jag tappade så mycket den månad jag hade semester. Tyvärr kommer ju februari och mars bli lika velig tack vare resor till Stockholm. Så det gäller för mig att ta vara på de dagar jag verkligen kan…

 • Bim

  Ja, jag tycker i alla fall att du är fantastiskt duktig! Och uthållig! Och envis! 😉 Ha en riktigt trevlig helg nu! 🙂 *Kram*

 • Bim> Tack för allt beröm! Jag blir ju riktigt generad 😉 Kram och trevlig helg till dig och familjen också!

 • Tradigt att det ska va så besvärligt med armen 🙁 Hoppas som sagt det löser sig.

  Du, har du inga arbetsresor ner hit snart igen? Minns att du var och bodde på Marina Plaza förra året ??

 • Petra> Tack, det kunde varit värre som jag säger närjag är riktigt positiv 😉

  Det stämmer jag har bott myckket på Marina Plaza under årens lopp och i somras var vi även en del i Malmö men tyvärr är det bara Stockholm nuförtiden 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>