Tungt vatten

JAG SÄGER SOM MIN gode simborgarkamrat Astor…dom första nio hundra är tungt! Sedan går den sista hundringen som på räls.

Har alltså simmar kilometern i dag och det var länge sedan sist. Har ju fegat omkring med sjuhundringar hur länge som helst nu. Men det kändes bra och promenaden från Valhalla till jobbet var inte fel den heller. Det friskade på både rejält och kallt i vinden men vem bryr sig? Det är ju i alla fall ljust!

3 kommentarer tillTungt vatten

  • Var det inte du som inte skulle träna denna vecka? Du gick säkert upp klockan tre på morgonen och gick från Gråbo till Valhalla också om jag känner dig rätt 🙂

  • Bim

    Jag håller med Cristopher! 😉

  • Christopher och Bim> Träna nä, men simning är ju en vana och inte träning 😉 Förresten så åkte jag bil till Valhalla så det så ;-O Jag gick bara från Valhalla till jobbet och det vet ju du Chris att det är inte långa sträckan, knappa 2000 steg…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>