Kvällen

I MORSE NÄR VI STEG UPP HADE DET SNÖAT IGEN. Sedan började det snöa igen och jag tänkte i min enfald att detta kan ju knappast hålla i sig hela dagen. Och det gjorde det inte heller…efter halva dagen började det ösregna. Klart det inte blev någon promenad i dag heller!

Nu får det snart vara slut med detta eviga snöande/regnade för annars bakar jag ihjäl mig. Jodå, jag satte igång med bak när jag kom hem antagligen som kompensation för att jag inte kunde promenera efter jobbet. Tyvärr ger det inte särskilt många steg i att baka i jämförelse med att promenera.

Jag malde lite mandel och vispade ihop en smet på äggvitor och socker…

1_malamandel.jpg 1_smetat.jpg

Äggulorna fick alltså inte vara med i dag. Kanske kan man göra något annat nyttigt av dem, t ex äggtoddy? När tårtbotten stod i ugnen kokade jag kolasås…

2_aggulor.jpg 2_kolasas.jpg

…som jag sedan kletat på den nu avsvalnade tårtbotten och sedan lite vispad grädde på det…

3_kletat.jpg 3_gradde.jpg

Därefter locket på…

4_locketpa.jpg

Och Woffegubben har satt upp persienner…

5_persienner.jpg

4 kommentarer tillKvällen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>