Fjärde omgången

DET ÄR INTE UTAN ATT DET ÄR LITE slitigt att duscha sig igenom hela blomsortiemetet. Att trava och gå mellan fönsterbrädorna och duschutrymmet, mycket knäböj och stönande och stånk. Men det vore orättvist att påstå att dom inte lönar mig för mödan…

1_fjarde.jpg

Nu står alltså fjärde omgången i duschen och förmodligen blir jag klar efter en femte.

6 kommentarer tillFjärde omgången

 • Jösses med blommor du har 🙂 Vi har inte en enda *ler* Men så är vi också allergiska hela högen…

  Har haft några gröna stora växter… men igår när vi körde möbler till tippen så åkte även de växterna… De hade gjort sitt nu..

  Brukar dock köpa tulpaner lite då och då 🙂

 • Petra> Eftersom jag är en lat jäkel har jag bara orchideer 😉 Vattnas var tredje vecka (om dom har tur), blommar i evighet och gör mig glad. Det är bara duschtillfällena som är jobbiga men å andra sidan händer det högst fyra gånger per år…

 • Bim

  Ja, man kanske skulle köpa sig ett par orkidéer…

 • Bim> En orchide är aldrig fel 😉

 • Bim

  Jag har ju i och för sig orchidéer i plast också! 😉

 • Bim

  Jag menar så klart ATT JAG HAR SETT orchidéer i plast också! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>