April april din dumma sill

I GP, papppersutgåvan, kunde man i dag läsa om att Systembolaget i Nordstan skulle rea sprit, öl och vin. Man skulle införa så kallade tyska priser 😉

2_aprilskamt.jpg

Det är lika roligt varje år att försöka hitta aprilskämtet i tidningen. Och faktum är att några lät sig luras.

Skulle vara kul om andra bloggare ville berätta om sin tidnings aprilskämt…

Andra bloggar om:

5 kommentarer tillApril april din dumma sill

  • Bim

    Jag har inte blivit lurad (tror jag) i dag i alla fall! 😉

  • Här i Örebro skrev NA om den nya trenden efter stavgång. Det var gångpaddling, att paddla när man går helt enkelt, som var utmärkt för att förebygga axel- och ryggvärk. Förresten, det här är inget aprilskämt, den 28:e april kommer jag ”hem” till Gbg och stannar några dagar. Så vi får boka tid för en öl 🙂

  • Christopher> Jippi! Det ser jag verkligen fram emot! Hör du av dig eller ska vi boka redan nu?

  • Jag mailar när jag planerat vidare lite. Tänkte stanna så länge så att jag hinner hälsa på alla utan att det blir för stressigt. Finns det dagar som passar dig bäst är bra om du säger till. Jag får nog göra en handlingsplan 🙂

  • Christopher> Njaee, så vitt jag vet har jag inget på G just då. Bestäm du så ska vi nog fixa till det när det blir dags.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>