It’s nice to be important

BUT IT’S IMPORTANT TO BE NICE. Fredagar är också nice 😉 Efter jobbets avslut i dag ska vi åka till Olsfors, ligger strax innan Borås.

Där ska vi hälsa på lillebror med fru och tre ljuvliga kottar samt ”lilla” hunden. Det ska bli trevligt för jag kan knappt minnas när vi sågs sist – jo förresten det var förra sommaren. Då var vi i Varberg med husvagnarna och hade några mysiga dagar tillsammans. Solen var på sitt allra godaste humör, vi badade, barnen spelade fotboll och vi grillade och satt ute kvällarna rakt av. Sänkte några Pripps och en annan vinflaska. Ja, det var tider det.

Det känns som en evighet sedan och det är det ju också med tanke på att vi borde träffas oftare syskon som vi är. Åjo, jag har fler syskom som vi heller inte träffar så ofta längre. Vart tog dom där spontanbesöken vägen som man gjorde ”förr” i tiden? Det vill säga att man bara ramlade in och tog en kopp, snackade och sedan for hem igen.

Jag kan absolut inte skylla på någon annan än mig själv men det verkar som om alla människor nu förtiden har fulla scheman jämnt och då känns det inte vedertaget att bara ”ramla” in på en kopp och lite tjöt.

I kväll ska det i alla fall bli av!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>