Inte i dag heller

INGET SIM I DAG…men det berodde inte på att vi var sena utan för att Valhallas system klappat ihop och det innebar att vi inte kom in på det vanliga stället. Jag menar att vi kom inte in i de ordinarie omklädningsrummen med bastu och duschar utan fick gå andra sidan och nyttja simklubbarnas dito. För det första är där så skitigt och äckligt så man har svårt att tro att det är omklädning för simhall. För det andra är det så små skåp så man får knö in sina prylar (tur man inte har välpressade byxor) och för det tredje fyra ynkliga duschar till alla och detta en onsdag när det är som mest människor. Ingen toa i samband med omklädning eller dusch utan ska man nödvändigtvis dit så får man sätta på sig badkläder och gå ut i simhallen och nyttja den som finns där. Nä men fyfarao vad grinig jag blev! Ingen bastu och ingen bubbelpool!

Bestlutade med anledning av ovanstående att fullkomligt sk..a i simningen även i dag så jag duschade bara och tog en lite längre promenad till jobbet än vad jag brukar.

Sålunda gick jag från Valhalla upp mot Avenyn och det var riktigt mysigt att se staden vakna till (vilket man kanske inte tycker om man måste göra det varje morgon) med en Aveny helt skild från hur den upplevs kvällstid. Alla restauranger stängda och en mindre hoper sömninga människor på väg till skola eller jobb. Inga flanörer om man inte räknar skator och duvor till denna kategori. Med andra ord en helt annan bild än vad jag är van att se och uppleva.

Det brann i Brunnsparken i går, vilket vi såg redan på nyheterna i går kväll, men att brandmän och poliser skulle vara där i full styrka även i morse trodde jag inte så jag blev lite förvånad. Men å andra sidan att få se ett helt gäng ”karlakarlar” så här på morgonkvisten var ju inte fel 😉

Ja, det blev i alla fall över 4 000 steg så något av den förlorade simturen bör ha kompenserats. Och i kväll blir det banne mig inga grillade bananer!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>