I familjens sköte

EFTER JOBBET BAR DET AV till lillebror med familj. Vi blev förstås, som alltid, bjudna på smaskig middag, gott vin och efterrätt och fika därtill. Vi tjötade och skrattade. Det är en fröjd att höra lillbrorsan skratta – man blir smittad av hans goa skratt!

Som vanligt, när man har trevligt, försvann kvällen i ett nafs och när kottarna redan gått och lagt sig kom jag på att jag hade glömt ta ett endaste foto på hela kvällen. Det blev till att rusa upp till de små änglarna som redan låg i sina sängar för att få med dom på bild. Grabben hade tyvärr redan somnat men flickorna hann jag få med. Här är lilla Mikaela som redan hunnit börja i trean…

1_mikaela.jpg

Och Felicia som redan går i fyran…

2_felicia.jpg

Sedan lyckades jag med bedriften att få med lillebror med käresta på bild…

3_lillebror.jpg

Ja, det går ju inte heller att hoppa över den ”lilla” hunden som ju faktiskt också hör till familjen…

4_lillahunden.jpg

Jodå, det finns en katt i huset också och kvällen till ära var svägerskans syster där men dom får jag försöka fånga nästa gång.

Kvällen försvann som sagt i ett huj och dom skulle alla upp i ottan till morgonen för flickorna har fotbollscup så vi kände vårt ansvar och åkte hem i alla fall innan midnatt så att föräldrarna åtminstone får några timmars sömn.

Det var en trevlig kväll och förhoppningsvis ska det väl inte dröja över ett år tills vi ses igen 😉

Så övergår jag till dagens steg som inte är något att skyta med…7 362 men gårdagen klarade jag med nöd näppe för då hamnade räknaren på 11 728.

2 kommentarer tillI familjens sköte

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>