Gym och lök

DAGEN STARTADE MED GYMET. Vi värmde upp 30 minuter på löpbandet körde 1 timma styrka och avslutade med ytterligare 30 minuter på löpbandet samt då stretch förstås.

Handlade lite lax på vägen hem för jag kom på att jag skulle göra den goda laxpastasåsen som Lilla Mönsterbarnet och Oskar lärde oss att göra i somras. Den är så enkel och så smakar himmelskt. Bra att ha med till jobbet under nästa vecka till lunchmat.

Resten av dagen har ägnats till trädgården. Jag har nämligen fått ändan ur vagnen och köpt hem lite vårlökar. Följande har jag planterat i dag:

20 Snödroppar

25 Tritelia

25 Chinodoxa

124 Krokus

5 Narcisser Golden Ducat

5 Narcisser Ice Follies

10 Narcisser Jetrire

12 Narcisser Canaliculatis

5 Tulpaner Purple Lady

20 Tulpaner Praestans Tub

20 Tulpaner Monte Carlo

20 Tulpner Lilyflowered (Mix)

20 Tulpaner Rödluva

Men det räckte bara till framsidan av trädgården och jag ska väl försöka orka peta ner några till på baksidan också. Så vi kan njuta av dem genom allrumsfönstret när vi äter.

Nu har jag lagat några luncher för veckans arbetsdagar och dagens middag som vi snart ska avnjuta strax. Det blir förmodligen tidig sänggång i dag – det tar på krafterna med gym och trädgårdsarbete.

Dagens stegeri blev något bättre än i går… 11 372.

2 kommentarer tillGym och lök

  • Jag inser att våren kommer att bli strålande färgrik i trädgården.

    Du glömmer väl inte bloggöl den 8 oktober?

  • Chadie> Ja, det återstår att se men något ska väl överleva vintern och klara sig till våren får vi hoppas.

    Glömma bloggölen – nä, där går gränsen. Jag har redan tågbiljetter i väskan. Och David har skrivit om det i sin blogg 😉 Det ska bli kul!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>