Grillade bananer

DET BLEV INGET SIM för min del i morse för vi kom så sent. Trafikstockning igen…

Jag bubblade lite i varje fall och sedan blev det sedvanlig promenad till jobbet.

Efter jobbet bestämde jag mig för att gå första biten tills dess att Woffegubben hann i kapp mig. Han slutar lite senare så jag gick i väg vid 16-tiden och hann en bra bit förbi Munkebäcksmotet. Det blev lite över timman promenad.

Det var meningen att vi skulle åka till gymet i dag men så blev det inte då viljan var svag. I stället åkte vi hem och jag delade fyra bananer som lades i en ugnsfast form tillsammans med 250 gr björnbär från frysen och en kaka vit blockchoklad som jag grovrev. Sedan åkte det in i grillen och herre min jesus vad gott det var! Till detta severades vaniljglass som smalt och mums…!!

Det var väl ändå en bra kompensation för gym?!

Nä, vi kan ju faktiskt skylla på Stora Mönsterbarnet som fyller år i dag. Så då gör vi det. Grattis mitt barn!

Promenaden efter jobbet blev ca 6 km och stegvis gav dagen 12 661 steg.

2 kommentarer tillGrillade bananer

  • Lotta

    Oj, vad gott det lät. Det receptet lånar jag gärna. Vilket bra alternativ till gymmet. Gotteråttan har talat.

  • Lotta> Åh, du är den bästa jag vet 😉 Man tager 4 bananer, klyver dem mitt itu på längden. Placerar bananerna i en eldfast form. Strör över björnbär (250 gram – går säkert bra med andra bär också) och grovhackar en kaka vit blockchoklad som då strös över hela härligheten. Grilla sedan 3-5 minuter i ugnen med grillen påsatt på 250 grader. Lätt som en plätt!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>