Förba…de stegräknare!

DET VERKAR SOM OM DEN NYA STEGRÄKNAREN inte alls är så bra som den gamla som fick sig ett dopp i toan. I morse när jag hade gått från Valhalla till jobbet visade den 7 steg!!? Det är minst 2000!

Men jag stegar (haha) nog ner till Nordstan i morgon och byter den. Sista chansen får den i morgon med promenaden från Valhalla och visar den då åter fel så har den satt sin sista potatis. Och inte tusan hann jag ut för att köpa Stones nya platta heller ;-( Det blev riktigt hektiskt sista timmen innan hemgång.

Efter jobbet i dag blev det i alla fall gymet. Femton minuter uppvärmning och sedan en timma styrka plus stretch. Varmt som en bastu var det på gymet vilket var konstigt eftersom det regnat och hållt på i dag och solen har lyst med sin frånvaro hela dagen. Nåväl i morgon ska det bli lite bättre…väder alltså.

Ja, så blev det bara 8000 steg i dag men det är inte ens i närheten av sanningen men det enda jag kan notera.

4 kommentarer tillFörba…de stegräknare!

  • Snurran

    Du kanske tog ovanligt långa steg? *flinar*

  • Snurran> Nä, den risken är obefintlig när man är kort och fet som jag är. Men jag tror att det är mig själv det hänger på. Förmodligen har jag bäddat in räknaren i IPodbältet och att den på så vis inte känt av stegen. Har testat nu i morse med IPoden i innerfickan och minsann fick jag till 2771 steg från simhallen till jobbet. Den får med andra ord leva en dag till 😉 *Kram*

  • Pricken

    Hej, såg att du skrev om stegräknare, den jag hade hamna i toan o gick sönder, tänkte fråga om du kan rekommendera nån bra, måste köpa en men vet inte vilken! Vill ju ha en som visar så rätt som möjligt, år 2004 gjorde jag 170 mil, gick, jogga o stavade, dokumenterar allt jag gör, o då krävs en bra mätare! Hoppas du kan hjälpa mig!

    mvh Pricken

  • Pricken> Min är av märket Silva och enligt mig den ”säkraste”. Dom gör ju annan mätteknik för olika ändamål och är nog mest tillräknelliga. Claes Olsson för dessa. Lycka till!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>