Bästa låten?

No Illusions undrar i dag vilken Stones-låt jag (och många andra också förstås) gillar bäst. Frågan är egentligen ganska svår för jag gillar många, många för att inte säga dom flesta. Men om jag tänker till lite så är det utan tvekan Anybody Seen My Baby? från albumet Bridges To Babylon som jag oftast går och gnolar på.

När den kom ut 1997, tror jag det var, råkade jag höra den när jag gick igenom Göteborgs Centralstation. Den dånade ut på en liten TV-skärm i ankomsthallen där videon visades. Jag stannade till och tittade på TV:n och tänkte att det måste vara en ny skiva som jag inte har hört talas om. Så jag gick till närmaste skivaffär och letade och hittade den. I dag släpps deras nya skiva men jag har inte hunnit ut ännu för att köpa den. Får se om det kan bli en möjlighet i eftermiddag?

4 kommentarer tillBästa låten?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>