Stockholm

KUNDE INTE SOVA så bra så jag började jobba 05.30…och vid närmare eftertanke var det nog tur. För det jag hade för avsikt att göra tog 2,5 timmar vilket jag inte hade räknat med!!?

Det slutade med att jag fick rusa iväg till målet för dagen men sansade mig dock och tog en bild när jag var på väg över bron som sedan ledde mig till Primusgatan…

P2050001.jpg

Jodå, det var lite vinter i Stockholm denna torsdag!

Dagen var givande och efter avslutade möten så drog jag i väg med min väska mot Stockholms Central igen för tåg hem. Jag hade turen att träffa goda kollegor så jag hade inte lika långtråkigt som jag brukar och tåget var bara 20 minuter försenat…

Nu när jag kom hem såg jag att en mycket god vän, fd Göteborgare, hade ifrågasatt varför jag inte annonserade att jag skulle komma till Stockholm och gå på favvopuben… Åhh, en sådan ångest jag fick med tanke på att jag tänt och tänkt att jag skulle höra av mig men förmodat att dom hade andra viktigare saker för sig än att träffa mig!! Vad dum jag är! Nu har jag missat en trevlig kväll i goda vänners lag men det ska bli bot och bättring på den punkten – basta!

Så nu längtar jag efter nästa Stockholmsresa – det kan jag inte säga att jag brukar göra minsann 😉

5 kommentarer tillStockholm

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>