Sj suger

TVÅ TIMMAR, NÄSTAN, senare äntrade vi Stockholms Centralstation. För min del var det bara leda – jag hade fullt upp med jobbet ända fram och även efter det när jag väl var på plats.

Jag tänker mer på de röster jag hörde i kupén som missade teaterföreställningar och anslutningståg. Det behövde ju inte jag bekymra mig om. Jag tar alltid en välbehövlig promenad från Stockholms Central till hotellet så som sagt. För min del, i jämföresle, hade det ringa betydelse.

Nu har jag varit på favvopuben och fått mig lite till livs och nu tänker jag också avsluta arbetsdagen och krypa till säng…

7 kommentarer tillSj suger

 • Bim

  Ha det så bra! 🙂

 • Jag tror ingenting kan hejda ilskan, vanmakten och sorgen över att ha missat t.ex. en länge efterlängtad teaterföreställning, men jag förutsätter att SJ åtminstone ger ekonomisk kompensation för sånt 🙁

 • Nu har jag ett litet tidsfördriv till dig när du ska åka hem igen 😉 Kolla fotoutmaningen i min blogg!

 • Arto

  Men du. Kan du inte avisera när du ska äta på favvopuben nästa gång så ser vi till att vara där. Det finns en i mitt hushåll som också hämtade krafter på samma ställe en gång i tiden – pendlare som ni är..

  Vore kul!

 • Atro> Du vet inte hur glad jag blir när du säger så! Jag har länge funderat på att ringa er för en träff när jag har vägarna förbi vilket är ganska ofta, Men tramsig som jag är blir det aldrig av för jag tror alltid att ni är upptagna med viktigare saker…Jag lovar att höra av mig till nästa gång och jag längtar redan tills dess. Fy vad jag blir arg på mig själv nu… *Kram till er bägge*

 • Bim> Nej, SJ betalar bara tillbaka resan… Att man sedan har teaterbiljetter, hotell och kostnad för att äta går dem spårlöst förbi ;-(

 • Snurran> Oj, jag kopplade inte upp mig alls på hemvägen men ska givetvis kolla din utmaning… *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>