Om inte Om funnits

SÅ HADE JAG VARIT PÅ cirkelträning från 18.15. Sedan hade jag förmodligen kört lite kondition efter det. Eller inte förmodligen, vid närmare eftertanke, utan säkerligen. Det, eftersom det i morgon inte blir något gym av olika anledningar.

Men så blev det inte för jag hann inte från jobbet i så god tid så det blev genomförbart. Jag kunde inte ens avboka själv, för det måste man göra senast två timmar innan, utan fick ringa och säga som det var att jag helt enkelt inte kunde komma i tid till passet för att det kört ihop sig på jobbet. Pinsamt!

Jag kunde naturligtvis kört kondition när jag äntligen kom i väg men då hade både orken och lusten falnat. Så i kväll blir det tidig sänggång av ren surhet 😉 I och för sig så är jag trött som en gnu så ur den synvinkeln kommer jag inte att ligga länge surandes utan kommer att somna ifrån som en klubbad säl ganska så snart.

Detta till trots, har jag haft en bra dag på jobbet och tror att jag lyckats ”dela” med mig en del av det betungande arbete jag inte från början tyckte tillhörde mig. Sedan är det utan tvekan naivt att tro på himmelriket efter det. Jag har miljoner saker som ska vara klara, och som ÄR mina projekt, på alldeles för kort tid… Och det är inga små saker man fixar med vänsternäven och jag kan inte ens fixa allt själv utan är beroende av att andra gör det dom skall. Hade det inte varit så hade det varit klart för länge sedan. Och under tiden jag väntar på det så hamnar det med all säkerhet miljoner nya och gamla saker på mitt bord som jag inte borde ha där men som av någon underlig anledning hamnar där ändå 😉

Jag ser just nu fram emot den där spårvagns-chaufförs-tjänsten jag tänkt mig ha i mitt nästa liv. Ett kort ögonblick hade jag planer på att söka som kassörska i någon speceributik. Det är inte så att jag nedvärderar det jobbet men i dag är ju allting kodstyrt och kassan räknar ut hur mycket det blir och hur mycket kunden ska ha tillbaka. Eankoderna talar om exakt vad varan kostar så inte ens det behöver man känna till. Det skulle jag nog klara. Men, så slog det mig att om jag blir det, kassörska alltså, så kommer det säkert en exotisk frukt som jag inte känner till farandes på bandet! Då är man där igen och måste tänka till och leta fram fakta och lösa problemet så att det blir rätt kilopris…Nä! Då har jag räknat ut att som spårvagnschaufför kan man, om man är på dåligt humör, helt enkelt ge tusan i att stanna på hållplatsen och bara köra förbi. Visserligen har man kanske inte jobb så länge då men den korta tid det blir behöver man inte hela tiden lösa problem som har med helt andra saker att göra – tror jag i alla fall 😉

På lördag har jag bokat Body Vive och på söndag är det förstås alpcykling som gäller. Får se om jag är på bättre humör till dess.

Under tiden jobbar jag på som om inget hänt! Eller ja, något däråt i alla fall 😉

Och i dag kom fakturan på fönstret som inbrottstjuvarna förstörde – 10 796:- man ska kanske vara glad att dom inte ”använde” några fler ;-(

2 kommentarer tillOm inte Om funnits

  • Bim

    Tiotusen för ett fönster!? Helt vansinnigt ju… :-/

  • Bim> Ja, det är ju inte bara fönstret utan inmontering och listning på det för att snygga till efter dom djävlarna 😉 Sedan var det ju i stort sett ett helt nytt fönster så det är förstås ett 3-glas och allt vad tiden föreskriver 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>