En slirig, halkig premiär ;-)

BÖRJADE DAGEN med att ta min första trevande löpträningsrunda och då menar jag med betoning på trevande. Jag har nämligen för avsikt att baka ”Steffanie-tårtan” för i kväll och upptäckte då att fruktfatet var fullt men tyvärr inte en endaste apelsin och det var just det jag behövde, i alla fall skalet.

Så då tänkte jag att eftersom det inte blir någon gymaktivitet i dag så kunde jag ju göra två flugor på smällen genom att ta en löprunda som i slutändan leder till speceriaffären. Sagt och gjort!

Det vara bara det att min ”Hörnmossserunda” som jag planerat in (fast åt fel håll så att jag kom närmare affären på slutet) var allt annat än löpbar…det var rena rama isgatan så det blev en mycket försiktig runda. Trots det klarade jag mig igenom utan att vurpa och jag känner mig ganska så nöjd ändå. Bara det att jag fortfarande kommer ihåg hur man gör när man springer 😉

Så i slutändan blev det strax under 5 km och flåset kom i gång i alla fall tidvis där det inte var halt. Och det var första gången i livet som jag löptränartmed en kasse mat i handen 😉

Nu ska jag baka!

4 kommentarer tillEn slirig, halkig premiär ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>