Efter avslutad

ARBETSDAG SÅ DROG VI I VÄG TILL AFFÄREN och det beror på att vi i morgon ska ha lite gäster. Jag hade planerat att gå på gymmets After Work, vilket alltid är trevligt, men eftersom vi lyckades få till morgondagen för lite gäster fick det vara.

Så, det blev speceriaffären i stället för After Work och jag ser fram emot lite besök i det Müllerska hemmet. Men det gäller ju att ha något att erbjuda sina gäster också och det var ganska så tomt i kylen så det var behövligt om man säger så.

I kväll blir det inte så mycket mer. Dagen har, som numera är default, varit intensiv men ändock givande. Det kan säkert, till och från, tyckas att jag inte skulle uppskatta mitt jobb – det är i så fall helt fel. Men det finns tillfällen då man faktiskt önskar att man vore spårvagnschaufför istället och så kommer det att vara en tid framöver. Detta till trots har jag i dag kommit en bit vidare med min klagan över att jag inte kan ha tre heltidstjänster på en…

Så, nu är det helg och jag hämtar nya krafter och jobbar vidare igen! Precis som den där dockan med blyklunpen i botten – som alltid reser sig igen 😉

Sedan rör det faktiskt på sig med livet förutom jobbet också. Denna vecka har vi fått larmet installerat och ett nytt fönster inmonterat – det känns bara bra 😉

Bara känslan av att kunna stänga fönstret igen är helt outstanding. Vi har fram till dags datum haft det fastskruvat med vinkeljärn och – ja, det kan ju vem som helst räkna ut att det inte känns speciellt tryggt.

Så – livet är inte bara pest även om det kan förefalla så ibland. Och jag tror att det gäller de flesta av oss och kräver faktiskt inte att ett inbrott ska äga rum för att få ner humörstermometern på noll.

Det gäller bara att hitta något som är positivt dessemellan…

2 kommentarer tillEfter avslutad

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>