Städning av förråd

KVÄLLEN HAR ÄGNATS ÅT EN AV ÅRETS TVÅ städningar i förrådet. Det görs som sagt varje vår och en gång på hösten (för det mesta). För det första så blåser det in en massa eklöv varje höst från grannen och sedan är jag mycket slarvig när jag höströjer i trädgården. Det är ju som bekant inte lika roligt med trädgårdsarbete när hösten kommer och det viner kring knutarna av höstvindar och det är mörkt och kallt. Då brukar det sluta med att alla trädgårdsredskap åker in huller om buller och lite till. Därav måste vi alltså städa på våren för att komma åt prylarna. Vi skulle förstås har gjort detta sedan länge men lusten har inte pockat på om man säger så.

I alla fall blev det i av nu ikväll och jag gjorde den fasansfulla upptäckten vart dom förpassade trädgårdstomtarna huserar (jag trodde i min enfald att dom befanns sig på tippen)!! Saken är den att Woffegubben gillar dessa förb….ade tomtar och det för inte jag!

tomte_1.jpg tomte_2.jpg

Jodå, bland spolarvätska, färgburkar, fågelbord och diverse annat bråte står dom!

Som alltid blev det ordning och redan bland alla prylar i förrådet. Det är ju inte bara trädgårdsredskap som bor här utan våra cyklar och annat smått och gott som inte får plats i garaget…

forrad.jpg

Därmed fick det vara nog med arbete för i dag! Dagens stegresultat blev 14401 och av dessa är 2304 omräknade från simningen i morse. Det blev promenad från Valhalla efter simmet och sedan en extra tur på förmiddagen till Löplabbet och resten har jag stegat under förrådsstädningen.

Vi fick nu besked om att svärmor ska begravas på måndag så vi åker till Tyskland under söndagen för att kunna deltaga i begravningsakten.

2 kommentarer tillStädning av förråd

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>