Men hallå där

VAKNADE 10.30 MED ETT RYCK…inte kan man väl sova så länge – vi som ska till gymet!?

Nåväl, det var bara att konstatera faktum. Bägge steg upp och pallrade oss så småningom i väg till gymet och där öppnade man inte förrän 12.00 i dag. Snopet – vi kunde ju sovit minst en timma till 😉

Det blev 20 minuters uppvärmning varav 15 minuter på löpbandet och 5 på roddmaskinen och därpå 90 minuters styrka. Lite tufft var det i dag men det var bara att tuffa på.

När vi kom hem regnade det lite så jag kastade mig ut i trädgården för att sprida lite mossdöd, vilket måste göras vid regn, och Woffegubben kastade sig på snabeljohan. När jag mossdödat färdigt gick jag in och hjälpte till med saneringen, svabbade av toaletterna och torkade golven. Är det så det ska vara på Nationaldagen?!

Skämt åsido – vem bryr sig? Jag ska i alla fall laga hemlagat potatismos och ungnsbakad falukorv (visserligen gjord av kyckling men ändå) till middag i dag och det måste väl ändå vara helyllesvenskt?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>