Fortfarande ingen kontakt med sajber

TELIA HAR INTE FIXAT min ISDN-uppkoppling ännu – trots två timmars väntande i telefon i lördags för att komma fram och felanmäla. Vi skickar en på måndag fick jag till svar. I och för sig sade telefonrösten inte vilken måndag och naiv som jag var trodde jag givetvis att det betydde den måndag som kom efter helgen. Nu har jag ringt igen… Jag vet alltså inte hur länge jag kommer att få uppdatera dagen efter om dagen före…

I går åt vi lunch på Trädgårn med pensionerad arbetskamrat. Vi är ett troget gäng som träffas någon gång med månad och äter lunch tillsammans. Det är kul och viktigt att hålla kontakten med arbetskamrater tycker jag.

Nu avnjöts sista lunchen innan ”sommarlovet” och sedan tar vi upp tråden igen i slutet på augusti när alla semestrar är överstökade.

Olle kommer alltid i god tid och satt i receptionen på jobbet och väntade när vi andra anlände. Här samspråkar han med Woffegubben.

entre.jpg

Vi gick till Trädgårn som ju är en ljuvlig plats så här års.

uppstallning.jpg

Restaurangen är av mycket hög klass och har underbar mat.

tradgardensrest.jpg

Det fanns något för varje smak och salladsbuffén står över allt annat jag skådat förut. Här smörjer Woffe och Eva kråset.

woffeoeva.jpg

Så avslutar vi förstås, som sog bör, med kaffe och lite tillbehör.

sedankaffe.jpg

En trevlig sommarlunch i goda vänners lag och med ett väder som visade sina bästa sidor.

Efter jobbet blev det gym – jodå, i dag kunde jag inte hitta något att skylla på så det vara bara att ta tjuren i hornen.

Det blev 15 minuters uppvärmning på löpbandet och sedan 65 minuter styrketräning följt av 25 minuter stretching. Jag körde ”fyra-varianten” (fyra rep. x 15) i dag men det var varmt, segt och tradigt.

Hemma fortsatte jag med att ta resten av ogräset mellan plattorna på framsidan. Nu har jag bara baksidan kvar. I söndags när jag påbörjade ”plattresningen” så nollställde en av magarna stegräknaren. Vad lär man sig månde av detta? Jo, ingen stegräknare när man ska rensa ogräs mellan trädgårdsplattor – i alla fall inte om man har flera magar som jag 😉

2 kommentarer tillFortfarande ingen kontakt med sajber

  • Såg din länk i A Tigers blogg och blev nyfiken på någon nära Göteborg. Kul med grannar på blogg:)

    Vilka fina bilder ni har tagit. Det låter väldigt trevligt med salladsbuffe på trädgårn så det ska vi testa, absolut.

    Tack för tipset och trevlig Midsommar!

  • Tant Monica> Åhh, vad roligt att få besök av dig. Har kikat in då och då på dina smaskiga recept men hade inte uppfattat att du var ”Götebörgare”. Jag bor visserligen lite utanför stan men jobbar mitt i Götet varje dag.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>