Vilokväll

EFTER MORGONENS TUFFA åttakilometare i Skatås har jag klurat fram och åter hela dagen på om jag skulle hoppa styrkan i dag. Så blev det.

Alltså raka vägen hem, eller ja, det var inte riktigt sanning för vi handlade lite på vägen hem.

Jag gör ett nytt försök med ledig dag i morgon och då gör jag som jag gjorde förra veckan – nämligen kör styrkepasset (som jag hade planerat in i kväll) före spinningen. Det är ganska praktiskt att köra så för då avslutar jag med motion. Jag har nämligen inga avsikter att köra någon morgondito…

I morgon har jag tänkt, man vet ju aldrig om det blir genomförbart med tanke på allt strul som uppstod på jobbet förra gången, att jag ska ägna lite åt livet utanför jobb och träning. I alla fall på dagen 😉

Men vis av erfarenhet så litar jag inte riktigt på det ännu – vi får se.

Jag hade tänkt ta även fredag ledigt men fick kallelse i dag angående en MBL 11 som är på fredag så där sket det sig. Jag ska visserligen ha ett telefonmöte på förmiddagen också men det kan man ju lika gärna ha hemifrån.

Det ska under alla omständigheter bli skönt att inte behöva bli väckt 04.15. Det räcker gott och väl att vakna samtidigt som Woffegubben drar i väg till jobbet. Han är inte ledig – någon måste ju försörja familjen 😉

Jag var en sväng på stan, på lunchen (igen), och kollade in nya löpardojjor. Det är inget lätt beslut och priset innebär att det måste bli rätt – så det blev inget i dag heller.

Jag har fått uppfattningen att jag inte behöver något pronationsstöd men på Stadium fick jag tag i ett riktigt proffs som kollade in mitt löpsteg och han sa precis tvärtom?!

Det slutar väl med att jag får anlita Löplabbet igen trots att jag blev så besviken sist.

Samtidigt var jag en sväng förbi optikern och beställde daglinser igen. Jag var där för någon vecka sedan och fick två alternativ att testa. En ny sorts månadslins och daglinser med ny styrka. Jag tycker dock att det är söligt och kladdig och jobbigt med månadslinser. Jag har kört månadslinser i ett halvår nu men ratade just det märket eftersom det inte har gått särskilt bra. Optikern ville då att jag skulle testa ett annat märke och det var 100% bättre men jag föredrar trots det daglinserna. Speciellt nu när vi är på väg till Thailand. Så jag tog beslutet att det får bli det i alla fall kommande halvår.

Sedan får vi se…Det ska fan bli gammal – jag som haft örnsyn innan ;-(

4 kommentarer tillVilokväll

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>