Ren vilja

DET VAR PÅ REN VILJA jag tog mig genom åttan i Skatås i morse. Det gör fortfarande ont även om det lättade något efter halva sträckan. Det gick långsamt och det märks på pulsresultatet. Har nog aldrig legat under rekommenderad puls så länge någon gång under en löprunda…

Totaltid: 01:04:11

Maxpuls: 161

Medelpuls: 113

Procent av maxpuls: 90

Procent av medelpuls: 69

Tid över pulsintervallet: 00:02:54

Tid under pulsintervallet: 00:19:29

Tid inom pulsintervallet: 00:41:48

Distans: 8 km

Förbrukade kalorier: 520

Veckans mål med löpträning är uppnådd så det blir nog vila på den punkten resten av veckan. Vi får se 😉

Jag var rejält trött i morse när klockan ringde 04.15 och hade mer än gärna mördat den och sovit vidare. Gårdagkvällens cirkelträning samt spinningpuls-pass och dessförinnan uppvärmning en timma på crosstrainer kanske bidrar till tröttheten. Sent i säng som vanigt – vad vet jag…

4 kommentarer tillRen vilja

 • Pia

  Herregud 4:15?! Då vet jag inte ens vart jag har röven – helt ärligt:) Tacka den för att du är trött – 4:15??? Du måste ha skrivit fel?

  När får du vila?? Ska man träna så mycket som du gör är sömn och mat viktigt – annars blir det lätt skador.

  Var rädd om dig!!

  ;.) Pia

 • Pia> Nä, jag har inte skrivit fel. Jag går upp 04.15 och hämtar spikmattan och ligger på den 45 minuter. Sedan går jag upp ”på riktigt”. Vi måste åka mellan 05.15-05.30 för att hinna löpträna/stavgå innan jobbet. Så det gör vi varje vardag 😉 På fredagar brukar jag ta vilodag i bland och ibland infaller den på helgen så det är nog ingen fara med det. Sömn och mat blir det men tack för omtanken 😉

  Snart drar vi dessutom till Thailand och då blir det 15 dagars vila 😉

 • Pia

  Sicket energiknippe!! Jag blir lite avundsjuk på din järnvilja 🙂 Är mattan så bra alltså? Måste nog prova.

  Så härligt med Thailand, hoppas verkligen ni får det mysigt, men det är ju inte första gången ni är där väl, tycker mig minnas bilder därifrån.

  Ha det riktigt gott!

  ;.) Pia

 • Pia> Faktum är att man får energi av motion ;- Man sover bättre och mår bättre.

  Spikmattan är min bästa investering någonsin. Jag ligger varje morgon, minst 30 minuter, och varje kväll minst en timma. Så himla skönt och framförallt avslappnande – vilket jag behöver 😉

  Nej, vi har varit i Thailand förut…detta blir tredje resan och det är lika underbart varje gång.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>