Inte

MYCKET ATT ORDA OM då jag tillbringat kvällen på gymmet. Det blev först uppvärmning i en timma eftersom tiden fanns. Trettio minuter cross och trettio powerwallk på löpbandet. Sedan en timma spinning med vår alpspinningledare eftersom han hoppat in då vår ordinare var sjuk.

Inte kul för henne men det var himla mysigt att få Stefan som instruktör då han normalt bara visar sig mellan november och april 😉

Att få höra det välbekanta ”stark mage, lätta händer på styret och runt runt, tramp tramp” var riktigt trevligt 😉 Nu kan vi bara hoppas att Anki inte är allvarligt sjuk och snart är fit for fight igen.

Jag har inte riktigt bestämt om det blir ”något”till morgonen eller om jag helt frankt ska sova? Jag borde göra något för stegens skull men som sagt…?

2 kommentarer tillInte

  • Du har ju alltid ”en miljon steg” så du kan nog lugnt sova 😀 Har du något särskilt stegmål, eller är det bara så många som möjligt som gäller?

  • Just nu är jag med i en tävling där det gäller att gå till Berlin 😉 Vi är ett gäng glada stegare från jobbet som går och vi är ett lag då.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>