Listigt igen

HOS min gode bloggkamrat och numera in realvän hittade jag en lista som så många gånger innan…

Det känns ganska lagom avsluta den dag som ju faktiskt redan är slut med att besvara den…

Yrke

Systemansvarig och systemadministratör…

Födelseort

Mölndal såklart.

Kroppsfysik

Minst 10 kilos övervikt annars är jag i god form 😉

Frisyr och hårfärg

Cendré och kortkort för det mesta. Undantag när jag inte hinner att klippa mig ;-O

Ögonfärg

Gråblå – tror jag.

Längd

161 cm.

Vikt

Målet är 67 och jag har 10 kilos övervikt så då kan ju kretig och pletig dra vissa slutsatser…

Ursprung

Mölndal, född på Mölndals BB, uppväxt i Lackarbäck och Toltorpsdalen och sedemera Solängen.

Kroppsbehåring

Jamen hallå. Mina kära barn övertygade Woffegubben att jag behövde en ladyshave för många år sedan…innan dess var det lugnt 😉

Husdjur

Numera inget om man inte räknar två pudlar och en Border Collie samt två rexkatter som då och då är ”mina”.

Röker

Nej, jag snusar, tyvärr.

Alkohol

Jag sänker gärna en pilsner i gott sällskap och vin går också bra i lagom dos.

Droger

Vet inte har aldrig testat!?

Mat

Älskat all god mat från en välkomponerad sallad till värsta lyxrätten. Slättvaren på konferensen var helt OK. Med andra ord fisk, kyckling och veg – äter inget kött av nöt och gris.

Musik

Allt som är modernt och medryckande ryggar dock tillbaka för häftig hårdrock och ”svensktoppsmusik” ala dansband.

Böcker

Jag läser alltid däremot så kan det hända att det blir samma sida varje kväll för att jag är så trött så jag inte hinner längre men tycker att jag behöver upprepa den sist lästa för att var up to date. Jag läser för närvarande två böcker, en hemma och en här i Varberg. ”Husvagnsboken” är Flicka med pärlörhänge av Tracy Chevalier. Holländskt 1600-tal. Hemma läser jag en svensk deckarförfattare i sjukhusmiljö som jag glömt namnet på. Bägge böckerna är på rekommendation av Mönsterbarnen…

Film

Som vanligt måste jag svara att jag är en riktigt dålig fim- och TV-tittare men när det väl blir av så kan stundvis bli förtrollad 😉

Favoritskådis

Många, men vem tusan kommer ihåg dessa fantasiska människors namn! I kväll såg vi en film med Brad Pitt wow!

Tv-program

Njae, nu var vi ju där igen! Jag följer inga serier p g a tidsbrist och förmodligen lite dåligt minne. Däremot kan jag fastna vid Animal Planet eller Discovery om jag råkar passera vardagsrummet. Det händer också att Woffegubben har spelat in någon intressant film som han tycker att vi ska se tillsammans. Är det en fredagskväll somnar jag garanterat efter en kvart 😉 Det innebär att det brukar ta några kvällar i anspråk innan vi kommer igenom en långfilm…

2 kommentarer tillListigt igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>