Jag blir aldrig…

NÅGON LÖPARE I ORDETS BEMÄRKELSE och hur jag ska klara Göteborgsvarvet vet ingen – allra minst jag själv!? Eftersom jag haft mardrömmar hela natten om min förlorade bilnyckel gjorde jag i morse två flugor på smällen. Jag vet ju att den försvann någonstans mellan hemmet och gymmet eftersom jag upptäckte att den var borta när jag kom till omklädningsrummet. Jag ringde gymmet i går eftermiddag och frågade om någon möjligtvis hade hittat den och lämnat in den men icke. I morse så kom jag att tänka på att jag kan ha tappat den på väg ur i bilen på parkeringen.

Så jag krängde på mig löparkläderna, Ipoden, pulsklocka och fotpaden…

Det är drygt 6 km dit och förstås lika långt hem dårå. Någon nyckel fanns inte – varken där vi hade parkerat eller på väg in. Inte hade någon hittat den inne på gymmet heller. Jag blir förtvivlad! Att därtill konstatera att jag, med tanke på den tid det tar för mig att springa, förmodligen inte kommer att komma i mål samma dag på varvet. Jag kan bara inte springa snabbt! Det tar fortfarande 1 timma och 20 minuter för mig att springa en mil! Det gjorde det första gången jag sprang Tjejmilen också så jag har alltså inte förbättrat mig ett endaste dugg på dessa två år…!

Dagens löptur på 12,78 km tog mig hela 1 timma, 37 minuter och 30 sekunder.

Jag hade en maxpuls på 140 och en medel på 122.

Det i sig blir en procentsats på max- och medelpuls av 85/74.

Jag sprang som snabbast 9,4 km/h och medel 7,9 km/h.

859 kcal förbrukades och solen sken på mig och värmde min frusna själ 😉

Nu ska jag tvätta sängkläder och hänga ut på torkvindan!

4 kommentarer tillJag blir aldrig…

 • Så trist att bilnyckeln är väck :-/ men ni hade väl två iallafall så ni kan köra bilen hoppas jag. Det ska ju mycket till om den som råkar hitta nyckeln också sedan lyckas hitta rätt bil så du behöver nog inte vara så ledsen över det. *kramar om*

 • Snurran> Tack för tröst men jag/vi behöver så väl var sin eftersom vi har så olika behov 😉 Jag ska krypa runt i bilen och kolla också – innan jag ger upp. Om jag inte hittar den där så får vi helt enkelt beställa en ny och det lär inte bli billigt ;-( *Kram*

 • Bim

  Jättetråkigt med bilnyckeln. Håller med dig om att man behöver två stycken. Vi har också en varsin.

  Tycker du är duktig på att springa. Även om du inte känner så själv!

  Här går det inte att torka någon tvätt på någon torkvinda inte… Regnet strilar ner…

 • Bim> Jag börjar tvivla här också – visserligen regnar det inte men solen försvann från himlavalvet…skulle nog inte nämnt det där med tvätt och torkvinda 😉

  Tack för ditt stöd och beröm! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>