Hos Mo(ö)nsterbarnet

EFTER MÖTET I GRUVAN…

1_moteigruvan.jpg

Styrde jag kosan mot Mac World för att hälsa på mitt ”lilla” Mo(ö)nsterbarn på hennes arbetsplats…vars redaktion förresten också bloggar 😉 Det var kul för det ömma modershjärtat att få se hur den ”lilla” har det på sin arbetsplats…

2_enannanredaktion.jpg

Jag blev presenterad för hennes arbetskamrater inklusive Ett Lejon som också är Annas chef 😉

Som om det inte vore nog blev jag bjuden på lunch av Mö(o)nsterbarnet 😉 Vilken vi inhandlade på väg från tunnelbanan där hon mötte upp mig (så jag inte skulle gå vilse). Lunchen avnjöt vi sedan i personalmatsalen där man kunde värma till den i micro…

3_sombjod.jpg

Den lilla…

4_pypekrakan.jpg

Samt jag och en av arbetskollegerna…

5_ilunchmatsalen.jpg

En spännande dag till med andra ord! När studiebesöket var avklarat tog jag en promenad till Stockholms Central för att forslas vidare till Göteborgs Central via X2000.

Nu är jag hemma igen och ska väl fundera på om det kan bli en cykeltur t o f jobbet i morgon? I morgonkväll blir det till att packa om igen för på torsdagmorgon bär av till den årliga avdelningskonferensen och när den är över ja, då är det fredag 😉

3 kommentarer tillHos Mo(ö)nsterbarnet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>