Dagen började

I SIMHALLEN I DAG – det var ju ett tag sedan sist. Det blev ingen lång tur eftersom det var en ”sjudag” men mina 0,7 km blev det och sedan en skön promenad till jobbet från simhallen.

Cykelaffären har ringt och sagt att min nya cykeldator nu är en fungerande sådan så hela ekipaget kan alltså hämtas igen. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska cykla hem eller ej – kan inte bestämma mig. Det är lite kallt och blåsigt och vi behöver handla på vägen hem.

Det är ännu några minuters betänketid men det lutar dock åt att det blir transport med bilen hem. Benen, och resten av kroppen för också den delen, är lite trötta i dag så jag borde kanske ta mig en vilodag?

Att det ska vara så svårt! Förmodligen kommer jag att ångra vilket beslut det nu är blir 😉

3 kommentarer tillDagen började

  • Ja, ibland vill man både äta kakan och spara den 🙂 Hur som helst… hoppas jag att ni kom iväg ordentligt och att du antingen fick en skön cykeltur eller en bra handlingsrund. 🙂

    Kram Petra

  • Bim

    Och vad blev det då? 😉

  • Petra och Bim> Det blev bilen med cykeln på cykelhållaren. Däremot har jag cyklat till jobbet i dag och ska väl förmodligen ta mig hem på samma sätt 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>