Att lämna…

GÖTEBORG I BADANDE SOL var inte så kul. Nu kan jag bara hoppas att Stockholm har lika fint väder. Det går inte att bortse ifrån – de där första ljuvliga vårdagarna är unika och lika fantastiska varje år.

Nu sitter jag i alla fall på tåget sedan en timma tillbaka och det är som det är.

Det blir en promenad från Stockholms central och kanske en liten runda efter att jag installerat mig. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. eller också är jag så trött så att det blir sängen direkt 😉

Joggingkläder och skor är ju med så jag kan inte skylla på det…

Nästa Skövde 😉

4 kommentarer tillAtt lämna…

  • Glöm inte vår vän på kanoten. Han måste få ett besök varje gång. =)

  • David> Kanske är det dit jag ska gå istället för en kvällspromenad 😉 Det är ju aldrig fel att låta en pilsner slinka ner tillsammans med en Ceasarsallad 😉 Fast det är ju inte så roligt när man är ensam förstås ;-(

    Är det dags att cykla hemöver nu?

  • Bim

    Ha det så trevligt i Stockholm nu! 🙂

  • Bim> Tack, solen lyste en aning när jag gick av tåget men vinden är kall så nu ska jag sätta på mig en tröja när jag går ut efter att ha installerat mig.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>