Vilken ynnest!

Thailand, Phuket Patong 4 januari 2008

Det är att ställa väckning till 06.00, klä sig i joggingkläder och skor för att sedan ta sig ner till stranden i arla morgonstund. Jag är långt i från ensam, både turister och ”infödda” är redan i farten. Solstolar placeras ut tillsammans med parasoller i långa rader, vattenmopederna anländer och longtailbåtarnas motorer tankas med nytt bränsle – det är med andra ord full rulle. För att då iinte nämna alla vildhundar som passar på att ta sig ett dopp samt leta efter något ätbart som kanske någon glömt på stranden sedan i går. En lite rackare var tydligen på bushumör i dag för han jagade krabbor…

I dag blev det först jogging på stranden i en timma och en två minuter vilket gav 6,8 km i benen. I dag varierade jag mig lite med att när jag kom till strandens slut så sprang jag ut på vägen och tog mig uppför backen där borta. Jag kallar den härmed för ”Bims Backe” eftersom det var här hon bodde förra året. Sedan när jag kom tillbaka till ”min” ände av stranden så gjorde jag samma sak, dvs, sprang ut på vägen och tog min backe och sedan ner igen för att äntra den sista backen upp till hotellet. Det är en riktig mördarbacke. När jag kom upp så gjorde jag som sist, jag drog i väg igen men denna gång gåendes. Så det blev 6,4 km till denna morgon. Nu är det frukost!

4 kommentarer tillVilken ynnest!

  • Bim

    Jag känner mig hedrad över att ha en egen gata uppkallad efter mig! ”Bims Backe”! Inte dåligt! ;-D Ha en underbar dag nu! *kram*

  • Men inga bilder??? Nu har du skämt bort oss med så fina bildreportage varje dag att vi har högt ställda krav!

  • Bim> I alla fall så förstår du och jag var jag menar 😉 Att du sedan kan få en backe eller två är dig väl unt 😉

  • Steffanie> OK, OK, OK – jag lovar att bättra mig till i morgon då det blir ”bara” promenad och den ömme fadern har dessutom beslutat sig för motionera med mig 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>