Uppmaning

ASTORS RUT BAD MIG I DAG BLOGGA OM ATT det borde vara lite varmare i Valhallas 50-metersbassäng. Hon är för go… I morse när vi stod där på trappen och väntade på att badet skulle öppna så sa hon:

– Du kan väl skriva i den där som du skriver i att dom borde höja temperaturen lite i bassängen. Jag har klagat så många gånger nu men ingen lyssnar.

Så nu får vi väl bara hoppas att ”Den Grymme Badmästaren” läser och åtgärdar 😉

I kväll blev det en timmas spining – ett tufft pass med samma instruktör som vi hade i går! Det kändes i benen efteråt men nu har jag ju å andra sidan spinnat tre dagar i rad så det är väl inte så konstigt. Å andra sidan blir det ingenspinning eller något annat heller för delen på två dagar nu. I morgon är jag i Stockholmm och kommer iinte hem förrän sent och på torsdag blir det pubrunda med jobbgänget. I och för sig kanske ölhävning kan tolkas som en aning styrketräning 😉

Det blir inte ens simning i morgon bitti för tåget drar i väg redan 07.40 så det blir för stressigt helt enkelt. Det kanske är tur på sätt och vis för i dag krockade jag två gånger när jag simmade på rygg. Ena gången med Astor och den andra med stackars Rut.

Nåväl, det blev en niohundrare i morse…

4 kommentarer tillUppmaning

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>