Andas i det tomrum som blir över

FÖR MIG BÖRJADE DAGEN MED ETT gympass. Styrketräning stod på schemat och det var på tiden för det är en vecka sedan sist! Jag örjade med att värma upp 20 minuter (1,8 km) på löpbandet medelst gång. Sedan tog styrkepasset en timma och det kändes för all del bra även om det borde vara mer regelbundet än så här.

Efter styrkan bestämde jag mig för lite motionsträning så det blev en timma till och då på crosstrainern.

När jag kom hem och hade packat upp gjorde jag något som i stort sett aldrig förekommer. Jag tog två av mina nyinköpta tidningar och hissade upp sängen i sittande läge. Kröp ner och njöt till fullo. Minsann slumrade jag till en aning också 😉

Resten av dagen har jag röjt ur garderoberna på alla kläder som är för stora. Jag påbörjade en dito i somras men nu rök resten med. Frågan är vad jag ska göra med alla fina kläder? Känns inte riktigt klokt det här.

Nu står maten i ugnen och sedan blir det nog lite slappande framför TV:n och blir det energi över så behöver jag jobba lite. Inte så att jag behöver åka till jobbet utan kan jobba hemifrån men jag har inte bestämt mig om det blir i kväll eller i morgon?

Och i morgon blir det alpbiking igen 😉

2 kommentarer tillAndas i det tomrum som blir över

  • Bim

    Men det måste kännas himla skönt att rensa ut en massa alldeles för stora kläder! ;-D

  • Bim> Det är verkligen dubbelbottnade känslor med i det här. Skönt att för att jag lyckats och behöver platsen men samtidigt är det en förmögenhet i pengar räknat och…ja du vet säkert vad jag menar…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>