Lunchpromenader

I DAG PÅ LUNCHEN, tog jag mig i kragen och gick ut för att sondera terrängen vad gällde trevliga och för all del genomförbara lunchpromenader med tanke på att man ska hinna äta sin lunch också.

Jag hade några redan i höstas, eller rättare sagt i december, men nu är det dags att börja att röra på sidfläsket inför vårens alla akvitivteter. Så jag stegade upp en runda i dag som jag snart ska jaga runt mina arbetskamrater på.

Den första lunchpromenaden blir inne i centrala Göteborg.

Och som den uppmärksamme kan se så har jag stulit det fiffiga namnet på vägen av en viss person 😉 Hoppas hon inte tar illa upp eftersom det är i gott syfte 😉

Ja, alla har väl fattat att det är vår nystaratade Friskvårdsförening på jobbet det handlar om…

8 kommentarer tillLunchpromenader

 • Lunchpromenad, vilket härligt ord! Och ändå så svårt att få till, liksom..Fortsätt berätta hur det går så sprider sig nog inspirationen hit till Sörmland.

  Längtar till våren när man får härlig och rolig motion i trädgården…30 klematisar låter något! Själv har jag 5. Men 29 olika rosor. De är fullständigt underbara tillsammans, rosorna och klematisarna..

 • Annabelle> Faktum är att när man tagit sig den tiden så går eftermiddagen så mycket lättare – det gäller bara att komma i gång 😉

  Så många rosor! Tyvärr hör jag till den lata sorten och har bara växter som ”sköter sig själv”. Rosor kräver en del omsorg kan jag misstänka men visst är det underbara blommor. Jag har faktiskt EN röd ros som växer upp med parabolstången och den huserar med två storblommiga klematisar, en blå och en vit… tyvärr trivs den nog inget vidare där för det blir på sin höjd 2-3 förskrämda blommor om året ;-O

 • Gud vilken hemlängtan jag får när jag läser om promenaden. Får nästan tårar i ögonen 😉 Tyvärr blev det ingen resa nu i februari som jag tänkt och planerat på grund av studier och andra saker. Men snart…

 • Christopher> Du ska veta att jag ser fram emot när du än ramlar ner här i Götet 😉

 • Bim

  Låter så mysigt med lunchpromenader… Önskar att det gick att genomföra hos oss också… Men, tyvärr…

 • Bim> Det kan allt vara lite trögt hos oss också. Det gäller att tjöta och locka med trevliga promenadstråk som man hinner med på lunchen och sem dessutom ska ge tid för att äta.

 • Vårt problem är att vi inte HAR lunchRAST, vi har bara matpaus och då kan man inte lämna arbetsplatsen för man måste finnas tillgänglig hela tiden..

 • Snurran> Då är det utan tvekan en utmaning att få till något dito 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>