Jag har sagt det förut

MEN DET TÅL ATT UPPREPAS! Mitt gym är otroligt! I dag när jag tränade magen kom en av ägarna, Lars Flyborg fram och visade hur fel jag gjorde. Han visade mig hur magövningen skulle göras! Som jag gjort tar det helt fel och ryggen får arbeta i onödan. Som jag berättat förut blir jag mycket imponerad och glad över att personalen finns inne i gymmet och tittar till ”de sina”. Det hände aldrig på mitt gamla gym!

Jag bad ockå om att få prata lite med honom angående mina kassa matvanor som jag misstänker inte är så bra om man tränar som jag gör. Då säger han…

– Vi tar det när du är klar med styrketräningen och innan du börjar med motionsträningen…

Gissa om jag blev ställd?! Han vet alltså precis hur jag går till väga med mina pass. Imponerande!

Nåväl, vi kom fram till, eller jag har väl redan misstänkt det, att jag inte kan fortsätta som jag gör, dvs jag äter frukost efter simningen (när den nu blir av igen med armhelvetet) och lunch 12.00 och sedan för det mesta inget mer. Tränar först vid 18-tiden och hem huvudstupa i säng. Helt fel och alldeles för lite. Jag fick lite tips och nu ska jag bättre mig även om det blir svårt. Jag klarar inte att äta innan jag går iväg till träningen för det mesta av tidsbrist på jobbet men också för att jag inte är hungrig. Nåväl, nu ska jag försöka ändra på det. Äta lite innan jag ger mig av, helst vid 15-tiden och sedan även äta när jag kommer hem från träningen. Får se om jag klarar av detta. Men dåliga vanor går ju att bryta har jag hört 😉

Jag är så himla glad att jag bytte gym – synd bara att det tog tre år! Alla som jobbar där är lika underbara. Som en enda stor familj!

På gymmet värmde jag upp med 2,5 km löpning och 700 meter gång, 30 minuter.

Sedan styrka i en timma och lite avslutande motion, bara 2,5 km löpning. Det tog lite tid med samtalet om kosten så jag nöjde mig med bara lite motion i dag.

För övrigt var det en bra dag på jobbet. Woffegubben har varit ledig i dag så jag fick ge mig i väg ensam i morse. Å andra sidan har han jagat runt med den nya, fina SnabelJohan och det känns ju aldrig fel att komma hem till nystädat 😉

8 kommentarer tillJag har sagt det förut

 • Måste skratta först! As-lutande motion, hur högt ställde du upp gångbandet då?! Skämt åsido – alla kan skriva fel i hastigheten – du verkar ha ett helt underbart gym, jag tror jag ska byta..fast då måste jag flytta och byta jobb också.. 🙁 jag som trivs så På Hagsätraskolan..nä, jag får nog stanna! Om jag är trött? Bara förnamnet! Hihi

 • Snurran> Haha, viserligen kör jag alltid intervallprogrammet med många backar men ändå. Tack, nu har jag ändrat till a v s l u t a d e! Det skulle vara kul att gymma ihop med dig. Kan du inte bli min personlige dietist, som du förstår skulle jag behöva en med mina dåliga matvanor 😉

 • Bim

  Frukost, Lunch, Fika, Mellanmål, Middag, Kvällsmål. Så äter jag, och jag håller ju min vikt rätt så bra! Jag tror att du, och de flesta äter för få mål.

 • Dietist var ett yrke jag ”drömde” om en gång i tiden, men det är för mycket matte och kemi i den utbildningen så jag hamnade knappt ens havvägs.. :-/

  Efter vad jag förstår så har du inte särskillt kassa matvanor(du lagar ju all er mat från början – inga hel-eller halvfabrikat där inte!), men coachen har nog rätt i att man ska fördela sina mat-intag lite mer jämnt över dagen, så försök att börja med det du!

 • Bim> Ska jag snart också göra 😉 Hmmm

 • Snurran> Ja, det vi äter är väl för all del hemlagat och bra men som sagt, lite mer utspridet på fler mål bör det ju vara har jag förstått. Du ser, jag behöver dig här!

 • Jo det kunde ju vara trevligt att gymma tillsammans med någon (Bim har ju sviiiikit mig) men jag har inga direkta planer på att flytta till Göteborg för tillfället.. 🙂

 • Snurran> Göteborg! Nej gudbevars, jag menar Gråbo 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>