Hektiskt på slutet

DET BLEV MASSOR att göra precis vid hemgång men det är bara att köra på och vara glad att man löser problemen 😉 Strax innan18 kom vi i alla fall iväg och Woffegubben leverades hem medan jag vände kosan mot gymmet.

I dag gick det lite bättre med löpningen eller rättare sagt det gick mycket bättre men jag hade kanske hoppats på att våga springa hela tiden vilket jag alltså inte gjorde. Men jag värmde upp med gång i dag i 30 minuter (2,7 km). Sedan började jag springa med siktet inställd på 90 minuter…

Så blev det inte kan jag avslöja men jag sprang, något lugnare med en fart på 7,3 km/timmen, i alla fall 6 km (50 minuter) innan jag lugnade ner mig och tänkte att jag borde nog vara tacksam för att det gick bra så länge. Så resten av tiden gick jag i ganska så rask takt till mina 90 minuter var slut. Det blev ytterligare 4,1 km så totalt har jag avverkat 12,8 km ändå.

Pulsklockan var på under språngmarschen på 6 km:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 378 varav 40 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 131.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 48 minuter och 16 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 50 minuter.

Sedan nollställde jag faktiskt och hade tänkt mäta under den snabba gången det vara bara det att jag missade att sätta igång tröskverket efter nollställningen…Mycket retfullt eftersom jag låg bra till i puls hela tiden och det hade varit mycket intressant att se vad det slutade på. Hövvet Helge!

En annan intressant sak som jag ägnade mig åt i dag var att kolla stegen:

På min uppvärmningsgång som var 30 minuter och 2,7 km gjorde jag slut på 3 859 steg.

Sedan mätte jag nästa gång när jag sprungit 2,5 km på 21 minnuter och 10 sekunder. Då hade jag förbrukat 3 413 steg till.

Nästa mät blev vid 5 km på 41 minuter och 50 sekunder. Då hade jag förbrukat ytterligare 3 354 steg.

Och när jag sprungit 6 km på 50 minuter blev det 1 330 steg till 😉

Ja, sedan gick jag ju då resten av tiden, 40 minuter och 4,1 km gav mig 5 138 steg att plussa på ovanstående 😉

När jag började hade jag 7 361 steg i bagaget så dagens hamnar med andra ord på en mer än godkänd nivå 24 942!

Det kan jag behöva för veckans andra dagar har inte givit något överflöd direkt 😉

9 kommentarer tillHektiskt på slutet

 • Så skönt att benen funkade idag igen! Hoppas att det håller i sig! *kram*

 • Snurran> Ja, jag fegade ju ur lite och vågade inte springa hela tiden utan var glad att det gick så bra som det gick. Jag hoppas också att det kan hålla sig borta nu 😉 *Kram*

 • Skönt att det funkade bra idag. Och jag tror det var bra att du fegade ur och tog det lite lugnt.

  Själv har jag promenerat totalt 80 minuter idag, dock bara 7415 steg, men bättre än inget (en vanlig dag går jag knappt 4000 steg… pga barnen..)

  Det ska bli så skönt med varmare väder och ljusare kvällar så att man kan vara ute och gå mer. Som det är nu vill vi inte vara ute och gå på kvällarna. Mycket bus i området just nu och då vill vi inte dra ut barnen + att jag är ganska skraj pga saker jag har i bagaget. Men framåt våren ska vi alltså gå ut mer när det är ljusare på kvällarna. Ska bli skoj för då kan Kevin cykla på sin älskade cykel, jag gå med stavarna och Niklas köra Mellan i vagnen… 🙂

  Kram Petra

 • Petra> Nu längtar jag mig fördärvad när jag läser din kommentar. Längtar tills vi kan installera oss i Varberg/Getterön där vi kan promenera och cykla…

  7 415 steg – det är väl inte illa!

 • Bim

  Duktig som vanligt! 😉

 • Bim> Du är snäll du! I dag på gymmet kom en äldre herre fram och frågade om jag höll på att springa mataton 😉 Men jag vet ju hur det blir snart igen när det är dags att åka till Stockholm -inget av varken det ena eller det andra – så det är bäst att köra på när det funkar ;-O

 • Bim

  Jo, du resonerar så rätt du.

 • Bim> Tack, det verkar som om vi är två riktigt förnuftiga och kloka tjejer 😉

 • Bim

  Hahahaha! Precis! 😉 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>