Grönt är skönt

HOPPSAN, JAG GLÖMDE ju alldeles av att visa hur jag bor denna resa. Eftersom jag inte fått samma rum som sist så är det lite andra färger.

Här är ”jobb- och myshörnan…

1_rummet.jpg

Och förstås en sovyta…

2_rummet2.jpg

Helt OK för min smak och det böir svårt att hitta något att klaga på. Dock fick jag köpa mig ett 24-timmarskort för Homerun för att kunna komma ut på nätet. Våra ”egna” rum har ju fast bredband men jag fick inte plats i något eget denna gång.

Jo, nu har jag dessutom kollat upp var vår favvorestaurnag heter: Il Forno da Gino och ligger på Flemminggatan 54 – detta ställe kan jag varmt rekommendera!

I morse gick jag och en kollega i väg på en morgonpromenad. Det blev cirka 3,5 km och det var ganska kallt i morsen men vi fick snart upp värmen.

Sedan, efter frukost, bar det av också det gåendes mot arbete och på den vägen var det hela dagen.

När vi kom hem igen så satte vi oss för att testa två nya servrar som vi eventuellt ska kunna ta i drift nästa helg. Det gick inte hundraprocentigt bra men vi får se vad som kan fixas under morgondagen.

Vid 19-snåret drog vi iväg, hela gänget till Flying Scotsman, en pub som ligger runt hörnet. Det har ju snöat lite här i kväl så det var gott att inte ha så långt att gå ”hem”.

Nu ska jag jobba vidare lite innan sängen får ta över 😉

Det blev allt några steg i dag också, 14 737!

6 kommentarer tillGrönt är skönt

 • Bim

  Trevligt rum! 🙂

 • Bim> Ja, här är mysigt att bo. Lite hemkänsla och mindre hotelldito 😉

 • Ja, grönt var det ju verkligen 🙂

  Skönt att ni får lufta er lite och ha lite trevligt umgänge trots allt jobbande.

  Kram

 • Petra> Ja, att gå ut och äta på kvällen efter en tuff dag är lite avkopplande. Sedan har jag i och för sig jobbat hela kvällen förövrigt med det ”ordinarie” jobbet. Men å andra sidan är det inte kul att ha fyra dagars vanligt arbete att ta igen när man kommer tillbaka så det är OK 😉

 • > Il Forno da Gino

  LÅter som ett trevligt alternativ nästa gång man är ”där nere”. Tack för tipset!

  -Peter

 • Peter> Pizzorna är himmelskt goda! Dom serverar även pasta med mängder av goda såser samt då sallad om man föredrar något lättare. Jag tycker absolut du ska gå dit och smörja kråset ;-O

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>