Tjejgåing

EN PERFEKT KVÄLL ATT GÅ TJEJGÅING, fint väder lagom varmt samt en lätt svalkande vind. Arrangemanget var välbesökt – gissar runt 2 500 damer i olika valörer. Uppvärmning till bra musik och en god stämning rådde strax innan start. Sträckan var 5 km men eftersom vi gick dit från jobbet och jag själv gick tillbaka efter så blev det milen i dag.

Vid målgång fick alla en liten matsäck att sitta på gräset i Slottskogen och inmundiga. Lite prisutdelning blev det också. Vi vann inget men det var fina priser som 1 vecka i Idre för fyra personer som 4 Spahelger i Varberg för 4 personer på varje. Och lite annat smått och gott…

1_prisutdelning.jpg

Alla fick dock lite presenter vid målgång, en liten nätt ryggsäck, ett sittunderlag samt halsband med kinesiskt tecken på som betyder hjärta…

2_presenterfortjejer.jpg

Det bästa med Tjejgåingen är, förutom att det är kul att gå ihop med arbetskamrater, att en del av startavgiften går till Bröstcancerfonden!

3 kommentarer tillTjejgåing

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>