Tja, vad ska man säga

I GÅR, NÄR VI ÅKTE HEM FRÅN JOBBET, frågade jag Woffegubben om han hade för avsikt att följa med till gymmet i dag? Jo, det hade han allt tänkt sig. I dag när vi skulle till gymmet efter jobet fanns inga gymväskor i bilen!! Jag tog för givet att Woffe hade packat in dem och han tog för givet att jag hade ångrat mig eftersom jag inte tog med väskorna…Så det kan bli!

Vi handlade lite på vägen hem och efter in- och uppackning av matvaror samt simväskor blev det inte så mycket mer. En inspelad film och sedan var vi dödströtta bägge två. Woffe ska dessutom jobba i morgon så det var inte mycket att orda om. Egentligen ska han jobba nästa lördag när vi ska på Guldgrävarträff i Adelfors men har bytt med kollega som behövde vara ledig denna lördag. Det är så typiskt att hans arbetslördagar alltid kolliderar med andra aktiviteter! Som tur är ordnar det sig för det mesta.

Veckan har gått alldeles för fort och det känns som om vi jobbat i evighet fast det är första rycket efter semestern. Men det är inte så konstigt för jag har haft fullt upp hela veckan och har inte ens hunnit ge mig av i tid en enda dag! Av samma anledning har det inte heller blivit några promenader efter jobbet. Bara en kortis på morgonen när jag gått från simhallen till jobbet. I dag blev det förresten tusingen på Valhalla och det kändes helt OK. Simning är ganska bra ur den synpunkten, det är en så mjuk och bra träning så det blir inte mycket träningsvärk även om man gjort långt uppehåll. Det blev förresten ett långt uppehåll denna sommar. Eftersom Boris var här veckan innan vår semester började så blev det inte bara under semestertiden utan även en vecka innan.

9 kommentarer tillTja, vad ska man säga

 • Du är så himla duktig med din motion. Jag har i alla fall kommit dithän att jag inte får ett dugg dåligt samvete de dagar jag inget gör. För vågen står still i vilket fall…

 • Bloggblad> Att vågen står still är nog för att du bygger upp muskler 😉 Muskler väger mer än fett! Det är min tröst på jorden för min våg rör sig inte heller – i alla fall inte nedåt;-) Sedan brukar jag faktiskt inse, i alla fall efter uppehåll som t ex semestern gett, att jag mår tusan så mycket bättre när jag tränar. Krämporna försvinner och jag orkar mer. Dåligt samvete ska man inte ha! Du har ju din bättringsväg.

 • Bim

  Förra veckan så motionerade jag inte en enda gång. Inte en enda liten ynka kort promenad ens. Hittills den här veckan så har det inte heller blivit något. Nu måste jag verkligen skärpa mig! 😉

 • Bim> I ditt fall tror jag inte att det är någon fara eftersom du har en såpass god grundkondition. Steffanie, som är en ruskigt klok tösabit, predikar för mig i bland att man MÅSTE göra uppehåll i träningen. Om man tränar regelbundet som du och jag (hmmm) så rekommenderar hon 1 månad vila per år.

 • Bim

  —> Ja, jag har nog en hyfsat god grundkondition. Det kan jag ju faktiskt även tacka mitt jobb för. Jag går ju cirka 10.000 steg på jobbet varje dag. Vi sitter ju bara ner när vi äter.

 • Bim> Precis, det är det jag menar. Jag sitter ju däremot mest hela tiden ;-(

 • Bim

  —> Angela: Ja, jag skulle ju hellre vilja jobba på kontor! Men då kanske jag vore tjock istället! 😉

 • Bim> Ja hujedamejjen, ha mig som skräckexempel 😉

 • Bim

  Hahaha! Det var absolut inte dig jag menade! Och du är väl definitivt inget skräckexempel! Så mycket som du motionerar! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>