Skryt, skryt och inget

JAG GJORDE MIG MÄRKVÄRDIG I MORSE genom att tala om för min mycket goda bloggvän att jag skulle ta en sväng till gymmet i dag! Det blev minsann intet av det skrävlet! Men jag tog ett pass i trädgården och fan vete om det inte kan kompensera ett gympass för jag har grävt upp och flyttat nio väl rotade buskar…

1_skottkarranfull.jpg

Första och andra på plats…

2_ettan.jpg 2_tvaan.jpg

Oj, vad det går undan här…

3_solfjader.jpg 3_treanofyran.jpg

Sådärja, nu börjar det likna något och ryggen håller på att gå av…

4_endelklar.jpg 4_sista.jpg

Och under tiden hade Woffegubben planeringsmöte

5_smogin.jpg

Man kan inte påstå att trädgården är speciellt välblommande just nu men några tappra håller sig ännu…

6_sistablomningen.jpg

7_hortensian.jpg 7_montbretian.jpg

Rudbeckian och busken precis utanför ytterdörren…

8_utanfor.jpg

Samt en av mina höstfavoriter…

9_favorit.jpg

Hög tid för middag och i dag vankades det dillstuvade potatisar, broccoli samt fylld kycklingfilé…

10_stuvade.jpg

Och eftersom Woffes planeringsmöte så lägligt var avklarat till middagen fick han ta hand om köket efter densamma…

11_rattvisa.jpg

Medan jag läkte ryggen i fåtöljen 😉

9 kommentarer tillSkryt, skryt och inget

 • Ahnna

  Säger inget om bilderna, du vet vad jag tänker skriva. Men det var ett bra jobb du har gjort idag!

 • Bim

  Som vanligt en underbar bildserie från dig! Och det var nog bra mycket jobbigare att flytta alla buskarna än att gå till gymmet! Och söta bilder på Woffe i dag! Både i soffan och i köket! 😉 Ni verkar i alla fall ha en schysst arbetsfördelning! 😉 Tack för omnämnandet också! Du är också en mycket god bloggvän! 🙂 *Kram*

 • Ahnna> Jag tackar och bugar 😉 Har du också trädgård? Man kan misstänka det eftersom du inser vilket jobb det är 😉

 • Bim> Så är det! Har jag lagat middag får Woffe ta hand om eländet efter 😉 Det är väl ganska juste! Fast ibland önskar jag att han kunde laga mat – så man får lite omväxling i dieten… Tack för berömmet om bilderna! *Kram*

 • Bim

  —> Angela: Ja, jag skulle också önska att någon annan kunde laga mat här också i bland…

 • Bim> Såpass, ja då kan jag konstatera att vi är i samma båt 😉 Det mesta av hemmets arbete går alldeles utmärkt att dela, städning, disk och röjning av olika slag men mat…nä! Fast jag får väl skylla mig själv lite och dessutom så tankar jag aldrig bilen, byter inte vinter/sommardäck eller ens tvättar den 😉 Vi kunde förmodligen haft det sämre?

 • Bim

  Det är faktiskt samma här. Vi kan dela på precis allt, förutom matlagning. I och för sig så gör ju jag mer av allt här hemma, men det beror ju på att han jobbar så mycket mer. Men just matlagningen är nog det tråkigaste av allt, så jag önskade att han eller någon av ungarna kunde laga mat ibland. Då kanske det inte blev färdigmat och snabbmat så ofta…

 • Ahnna

  Jo, de påstår att det är trädgård här. Men kan inte säga att jag bryr mig. Men gubben&sonnen klipper gräsmattan, jag har gjort det en gång iår. Och så beskär gubben äppleträden. Så mycket mer gör vi inte här. 1600kvm trädgård som är risig finns här, men jag kommer får tid till den om ca 3 år.

 • Ahnna> 1600 kvm – shit! Då hade jag jobbat ihjäl mig 😉 Det är nog tur att du inte bryr dig för annars hade du nog gått i väggen… I och för sig så har jag blivit lat med åren. Numera har jag inga blommor alls nästan, bara lite liljor och en och annan perenn, inga frukträd om man undantar ett plommonträd och absolut inga grönsaker som måste skötas. Jag har i stället satsat på buskar och träd i alla dess former och färger men å andra sidan har jag bara 700 kvm att oroa mig för 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>