Rapport från sjukstugan

DIARRE OCH PLUTTANFALL är vad jag har råkat ur för i dag! Helt ovetandes när jag gick till sängs i går kväll med planer på tidigt uppstigande och cykeltur till gymmet. Varför har jag inte en susning om men den räksallad jag åt i går kväll är utan tvekan starkt misstänkt!

Nu har jag stigit ur sängen men vi får se hur det går. Jag vågar inte befinna mig mer än 25 meter från toaletten som är ovärdelig hjälp just i dag 😉 Jag orkar knappt röra mig mellan två enheter häri huset innan jag känner mig helt utmattad. Det är ju alldeles excellent när jag har massor av tvätt och huset behöver städas!!

Jag är ju väldigt, väldigt sällan satt ur spel på det här viset så man ska väl inte klaga utan bara konstatera att den här helgen blir inte som det var tänkt 😉

13 kommentarer tillRapport från sjukstugan

 • Bim

  Stackars dig… Inget kul att vara magsjuk… Både uppe och nere, eller bara nertill? Hoppas att det går över framåt kvällningen i alla fall. *Stor kram*

 • Som tur är har det varit koncentrerat till den mindre ädlare delen av kroppen. Nu har jag varit toafri i några timmar så det börjar nog lugna sig. Däremot har jag en helvetisk huvudvärk, hur nu en protes kan värka 😉 Men det är väl bara att lida sig igenom…

 • Å fyy! Stackare! Du får ta Immodium och dricka en massa vatten och ta det lugnt i helgen <– order från doktor Mysan 😉

  KRAM (fast på avstånd för jag vill inte bli smittad 😉 )

 • Lilla Mysan> Tack, du är så omtänksam och jag måste avslöja min okunnighet i läkemedel…vad är Immodium, för det är vl ett läkemedel? Jag lovar att inte smitta dig för det har du inte tid men nu 😉

 • Bim

  Skönt att det bara var de nedre delarna som var sjuka då… Och att det börjar att gå över. Hellre huvudvärk då! Krya på dig, och hoppas att du mår toppen i morgon! *KRAM*

 • Bim> Tack du är också alltid så omtänksam! Jag hoppaas verligen inte det håller i sig i morgon också för det har jag varken tid eller lust till 😉

 • Har du inte sett reklamen på TV? ”Åh nej, diarré” 😀 Han springer in på apoteket och köper Immodium. Det är en opioid som inte passerar blodhjärnbarriären utan bara påverkar tarmen så man slipper diarré.

  Kram

 • Lilla Mysan> Nä, jag är ju lika dålig på det där med TV som medicin. Det är tur att jag har rusktigt kloka vänner 😉

 • Stackars mamma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anna + 16 tassar> Tack! Ja, jag tycker faktist lite synd om mig själv oxå 😉 Det är inget vidare!

  Hur har det gått för dig på tävlingarna i dag? *Kram*

 • Bim

  —> Angela: Nej, det förstår jag. Att du inte har tid och lust till att vara sjuk i morgon. 😉

 • Ahnna

  Jag hoppas du mår bättre snart. Och tvätten och dammråttorna stannar nog tills du orkar. Kry på dig!

 • Ahnna> Tack! Jodu, jag har aldrig blivit av med någotdera utan insats 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>