Lite nedslagen

JAG KÄNNER MIG LITE DEPPIG vet inte om det är för att semestern börjar lida mot sitt slut eller om det rent av är en alltför tidig variant av höstdepression? Nåja, det är väl bara att kämpa på. Kanske är det brist på rutiner 😉

I dag har vi inte gjort många knop. Varit ute och handlat lite och klippt oss samt gräsmattan. För övrigt fick jag ta in den dyblöta tvätten från vindan i förmiddags men jag hängde ut den igen nu på eftermiddagen då solen kikade fram och det blev riktigt varmt. Vi åt till och med middag på altanen för att njuta av den sista solen.

Jag har pysslat lite med saker som ska med till Malmö men jag säger som Bim tänker minsann inte avslöja något 😉

8 kommentarer tillLite nedslagen

 • Ahnna

  Tack, men självklart är det jobbigt ibland. Men jag gillar min familj och skolan så det går. Men kan redan nu medela ingen tjejvätten nästa år, det var lite tufft och cylka ( minst 30 mil i benen innan) och plugga. Lille Urre ….tur att övriga familjen ger han kärlek, jag ger bara promenader när jag inte vill läsa.

 • Tjejvätten!! Woow! Den skulle jag inte våga mig på…tycker att mina 6,6 mil till och från jobbet är mer än tillräckligt 😉 Det har i och för sig inte blivit så många turer i år men kanske någon till innan hösten lägger sig som en våt duk över livet.

 • Bim

  —> Angela: Ja, här har du en till som känner sig deppig… Men jag visste att det skulle bli så här. Jag får alltid ångest de sista dagarna av sommarlovet. Jag är väl ledig för länge… Ju längre man är ledig ju svårare är det att komma igång igen sen. När jag hade vanliga semestrar på 4-5 veckor så var det inte lika svårt. Nu är det mycket värre när jag har 10 veckor. Eller så har det med åldern att göra. Både och kankse… Det här höstvädret som har kommit gör ju inte saken bättre precis… I går regnade det på morgonen och dagen, men det var varmt. På eftermiddagen kom det faktiskt lite sol. I natt och i dag på morgonen har det regnat igen, och det är kallt… Frös som sjutton när jag var ute förut. Måste väl ta fram ett par långbyxor och en tröja ur djupet av garderoben. *Kram på dig*

 • Bim> Vi har sol i dag och varmt så jag skickar några grader och solstrålaar till dig 😉

  Det är kanske som du säger – ju längre ledigt ju svårare att acceptera att det tar slut och svårare att komma in vardagsrutinerna igen. Vi får helt enkelt stötta varandra till soligare sinnen. Jag ska försöka ta mig bort till gymmet i dag… Tror att det kan hjälpa upp lite?! Du har ju i och för sig varit aktiv med motion hela sommaren så för din del kanske inte det knepet gäller men jag har tappat allt vad motion och styrka heter. Nåja, jag har inte kommit i väg ännu så det är bäst att inte ta ut något i förskott 😉

 • Bim

  —> Angela: Tack! Jag tar gärna emot solen från dig! Här är det uppehåll just nu. Men kallt. Och mörkt. Och grått. Och det ser ut som om det ska börja regna när som helst… Ja, vi får försöka att peppa varandra. Jag ska FÖRSÖKA att börja antingen på gymmet, eller på bodypump-pass, nu till hösten. Men jag lovar inget. Jag har ju varit duktig på att promenera, och cyklat lite. Men jag behöver ju lite styrka också, och kondition. Men, men, vi får väl se hur det blir. *Kram*

 • Börjar också känna mig lite ”höstdeppig”. Väldigt konstigt eftersom det egentligen är min favoritårstid. Har nog spenderat för stor del av sommaren i gnällbältet antagligen.

  Som svar på din fråga så fyller jag förste sept. Håller på och vrider och vänder på logistiska problem med kalaset just nu. En sak är klar iaf, det blir engångstallrikar 🙂

 • Christopher> Det är bra med logistiska problem för då hinner du inte deppa till dig. Jag har börjat gräva i trädgården vilket innebär samma sak…i alla fall för stunden. Japp, engångstallrikar är bra om du dessutom tar engångs av bestick och glas så kan jag erbjuda mig att komma och diska 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>