Lite moln

JAG VAKNADE NÅGORLUNDA tidigt för en gång skull och hade tänk smyga mig i väg på en morgonpromenad så att Woffe kunde sova vidare en stund. Vad händer då? Jo, då stiger han upp lika tidigt och förstör hela min planering 😉

Vi fick i oss lite frukost och då hade solen gått i moln. Vi tog oss bort till cykelaffären för att lämna in mitt hjul men det visade sig att han kunde inte ta det förrän tidigast onsdag. Så länge kan jag ju inte vara utan cykeln så Woffe köpte med sig ekrar och gör det själv.

Solen låg fortfarande bakom molnen så vi beslutade oss för att ta en tur över till Ullared och så blev det också. Tyvärr var det inte så kul i dg för det var väldigt många som hade kommit på samma tanke. Vi fick i alla fall handlat det vi skulle och lite som vanligt och sedan tog vi oss hemöver för att laga till lite middag…

1_utomhus.jpg

Efter middagen bestämde Woffe att det var dags för årets cykeltur till Träslövsläge för att köpa glass. Sagt och gjort vi drog i väg men först skulle vi fylla på lite luft på min nya däck…

2_luft.jpg

Glassen i Träslövsläge är verkligen god. Jag är inte så förtjust i glass annars men här är det svårt att motså. Rånen tillagas under tiden du väntar och dom har hur många glassorter som helt att välja mellan…

3_glass1.jpg 3_glass2.jpg

Mums, det var gott så nu gäller det att cykla av sig extrakalorierna också…

4_slutpavilan.jpg

Träslövsläge är en liten mysig fiskeby med små skjul och precis som vi kom ner till hamnen var båtarna på väg ut…

5_skjul1.jpg 5_batpavagut2.jpg

På vägen hem tog jag ett foto på Varbergs Fästning men det börjar skymma så smått…

6_varbergsfastning.jpg

Ännu en härlig dag är till ända och cykelturen blev 3,1 mil så något gram glass har vi väl förbrukat 😉

7_dagenslut.jpg

9 kommentarer tillLite moln

 • Ahnna

  Hej!

  Ja, tre toppar. Min son var där i lördags och jag blev så svartsjuk.Träslövsläge….Där har jag varit många sommar med min kompis i tonåren. Nä, nu blev jag sugen på att åka…men det får nog vänta tills nästa år. Men visst är varberg fint!! /Ahnna

 • Tur att du inte är meteorolog – då hade du blivit avstängd för nakenchock där på första bilden… 🙂

 • Härliga bilder!!!

 • Bim

  Och jag håller definitivt med Anna: Underbara bilder! 🙂

 • Ahnna> Ja, Varberg är fint när solen strålar. Då har man ingen längtan längre bort. Det duger mer än väl åt oss. Att man sedan kan cykla omkring och gotta sig med diverse intag munvägen är inte fel det heller 😉 Vi har förresten god grannar som är Ulricehamnare för visst är det väl så att deet är där ifrån du är också?

 • Bloggblad> Äsch, inte hade dom där hängbrösten chokerat någon TV-tittare, snarare hade väl i så fall sedlighetspolisen kommit och tagit mig för förargligt utseende 😉

 • Anna och Bim> Man tackar och bugar – ni är inte kräsna minsann 😉

 • Bim

  Jo, det är ju det vi är! Och bortskämda med dina fina bilder! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>