Boris bloggar, del 29

I DAG HAR JAG VARIT RIKTIGT BESVÄRLIG… Eller ja, besvärlig och besvärlig. Egentligen får dom skylla sig själva men ja, i dag gick toaletten i husvagnen sönder och då blev extrahussen tvungen att åka i väg igen. Då kunde inte extramatten pinka på hela tiden så hon skulle passa på innan han åkte och då blev jag så ledsen när hon försvann att vi, extrahusse och jag var tvungna att gå in i husvagnen tills hon kom tillbaka.

När extrahusse åkte till Kållered (för att fixa toan) så gick jag och extramatten ner och badade. Jag var lika ivrig som vanligt och det var massor at andra fyrbenta där i dag igen. Och sedan b

När extrahussen kom hem blev jag så himla glad! Undrar just varför den ena eller den andra måste iväg någon annan stans hela tiden…

1_extrahusse.jpg

Extramatten fixade så jag fick en solstol för egen del i dag…

2_solstol.jpg

Och när det blev för varmt så lade jag mig i skuggan ett tag för att snart återvända till solstolen…

3_skuggvila.jpg

Sedan skulle vi iväg och handla och nu chockade jag extrahussen rejält när extramatten gick in i affären. Jag blev helt vild av ledsenhet och ylade så hela Varberg hörde det. Jag tror att extrahussen skämdes lite eller så tyckte han synd om mig för vi gick in och satte oss i bilen till slut. Jag vägrade pinka och allt var bara ledsen för att extramatten gått ifrån mig. Som tur var kom hon till slut!

Jag säger som min riktiga Matte – Vem i hela världen kan man lita på?

Nu i kväll fick jag ett märgben som tröst tror jag…

4_margbenivarberg.jpg

Dom är nog inte riktigt klara över varför jag gör som jag gör… jag tror att extramtten tror att jag längtar hem.

7 kommentarer tillBoris bloggar, del 29

  • Jag tror att det är någon som blivit bortskämd jag…. 😉

  • Bim

    Vad gulligt… Att nån blir så ledsen bara man går in och handlar! 😉

  • Jag har sett att Boris har en så fin flytleksak som verkar alldeles platt, min lilla Lovis skulle hemskt gärna ha en sån så matte undrar var man får tag på såna?

  • Matte> Nädu, här är det stränga regler som gäller!

  • Bim> Hmmm, jag vetinte jag. jag blir så himla stressad av att veta att han är ledssen…

  • Åsa> Ja, det har jag givetvis förträngt men det är en pryl från Animal Planet och det står att det är Premier 406 Branchway, RD Richmond VA 23236 som är tillverkare av den. På något sätt är Discovery Communications inblandade för det är sm sagt Animal Planets logga på. Hoppas det kan hjälpa dig. Den är rikgtigt kul och man lyckas kasta ganska långt utan att armen går ur led.

  • Det är nog mest krokodiltårar om jag känner Boris rätt 😉 Stackars mamma, vad han kör med dig… nu kommer man väl få höra ”Men hos mormor fick jag…” i några veckor 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>