Att tänka till ibland

MIN FAVVOVETERINÄR, blivande i alla fall, Lilla Mysan har i dag skrivit en text som säger oss alla något i detta tidevarv. Läs den här!

6 kommentarer tillAtt tänka till ibland

 • Bim

  Mycket stark text!

 • Ahnna

  Ja, vad säger man:Hur i helv..kan man lägga ner detta. Bra med kvinnor som är överlevar och slåss för andra. Texten var super…och man tänker tur att det finns människor som orkar hjälpa andra som inte ha ork att leva. Det är ju inget lätt jobb. En bra text att föra vidare, tack Angela, jag vakna lite ur min trygga blubbla som jag gnäller över. Jag ska inte gnälla på ett tag.

 • Ahnna> Du verkar vara en ruskigt klok kvinna! Ja, jag håller med dig om att vi går här gnäller över småsaker titt som tätt, mest tätt. Undrar just hur vi tvåbenta blev sådana?

 • Tusen och åter tusen tack för att du spridit min text vidare. Jag ska slåss till sista blodsdroppen för detta! Tack för hjälpen, vi behöver all hjälp vi kan få!

  KRAM

 • Lilla Mysan> Jag blev så rörd av din text och trots att jag inte har egen erfarenhet kan jag mycket väl förstå dina tankar och inse vad som händer om det läggs ner. Jag har inte så många läsare men jag hoppas att de som läst också läser hos dig och tar till sig. Och du – jag slåss med dig! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>