Synd om mig ;-)

JA, JAG KAN JU INTE PÅSTÅ att jag är någon mästare på att hantera detta 😉 Kanke beror det på ovana?!

Nåväl, jag är i alla fall inte på jobbet i dag och behöver alltså inte prata. Jag jobbar hemifrån istället och det är ju utan tvekan lugnare för den röst jag inte har 😉

Och, vad mycket man får gjort när ingen ringer eller pratar med en! Får se om det blir jobbet i morgon eller om jag väntar ytterligare en dag. Jag vill ju helst bli av eländet så jag går inte i väg om det inte är någon skillnad på röstläget, dvs viskningarna för det är så jag låter fast jag tar i allt jag orkar. Tar alltså nytt beslut i morgon bitti.

Däremot så känns sandgropen i halsen som om den ångrat sig och är på väg åt annat håll, med andra ord bättre. Tandköttet, benen och armarna värker fortfarande samt huvudet som innehåller en ständigt molande värk. Men mycket kan hända på ett dygn så jag ska inte måla fan på väggen!

Jag ska jobba som vanligt, om jag inte är bortrest, på nyårsdagen med omprissättning samt med flytt av diverse flödesmaskiner som inte kan röras under pågående produktion. Men det är shit the same vi ska ändå inget göra på nyårsafton. Och känner jag Woffegubben rätt så kommer han säkert med och hjälper till så att det går fortare 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>