Supe för två!

DET ÄR INGET VIDARE NÄR MAN inte är i toppform. Nu ligger Woffe med samma elände som jag har gått igenom! Eller ja, gått igenom och gått igeonom, det är inte riktigt sant för jag hostar fortfarande som en hel hamnarbetare och snoken rinner som en kran. Nåväl, nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle så lite trevligt får man ändå försöka att ha!

Jag tänkte mig en potatisgratäng, riktigt fet och onyttig med mycket vitlök, grädde och ost så det blev till att skala potatis…

1_potatis.jpg

Och sedan dela den i skivor…

2_skiva.jpg

Sedan in i ugnen och under tiden den puttrar på där så grillar jag lite kyckling. Ingen höjdarmat en nyårsafton men praktiskt eftersom vi kan äta samma mat och jag slipper göra två varianter…

3_grilla.jpg

Jag hade skalat och skivat så mycket ”potäter” att det räckte till två gratänger…

4_gratang.jpg

Att duka festligt är inte heller det lättaste när energin inte direkt flödar och det ändå bara är vi två…

5_mysigt.jpg

Det smakade dock helt OK och nu återstår att se om någon av oss orkar stanna uppe till tolvslaget?

6 kommentarer tillSupe för två!

  • Bim

    Det ser jättegott och jättemysigt ut! *Kram*

  • Vilken fin nyår ni fick, det ser helt otroligt gott ut. Själv är jag dunderdundersjuk 🙁 och har nu äntligen orkat mig upp ur sängen efter att ha legat däckad sen igår kväll… usch… feber, hostar, tappar rösten och förkyld… hurra… 😉 men alla 16 tassar ställer troget upp o tröstar under täcket och ”tränar spinning” ;).

  • Bim> Ja, det var det kanske också men varken jag eller Woffe kände någon smak ;-( men Woffe, som är diplomat av naturen, sa att det var gott 😉 *Kram*

  • Anna> Stackars lilla Anna, precis som jag misstänkte så skulle jag smitta ner er andra! Tänkte flera gånger, ja minst tusen, att jag skulle stannat hemma och skickat Woffe ensam men vem hade trott mig då? Jag kan trösta dig med att ingen av oss kände vare sig vad maten smakade eller champangen 😉 *Kryapådigkram*

  • Fast det är inte så att du är ensam i världen om detta 😉 så jag kan mkt väl blivit smittad av någon annan!

  • Anna> Nej, det kan så vara. Men jag var den enda som hade samma elände över jul och vi var ju hos dig och Oskar… *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>