På väg hem till Lund

NU ÄR DET TYST I HUSET IGEN. Monica och Zigge (han stavar med Z) har åkt hem och så har även Stora Mönsterbarnet gjort. Då blir det otroligt tyst i huset på bara några sekunder.

Monica och jag tog en promenad till torget innan hon åkte hem för Monica behövde handla lite. Hon skulle på julmarknad på Liseberg så vi tog avsked vid 15-tiden av henne och Zigge. Hoppas det inte ska dröja innan vi ses igen.

Stora Mönsterbarnet har hjälpt mig att uppgradera MT så nu kan ingen skicka Trackbacks vilket jag har haft enorma problem med sista tiden, ca 200 per dag har jag rensat bort. Allt från poker till den hårdaste porr… Nu blir det lite lugnare framöver och det är jag mycket tacksam för.

Innan Snurpan (som är arbetsnamnet på barnet) blev skjutsad av den ömme fadern till tåget så bjöd hon oss på en härlig middag. Denna middag brukar hon och bokompisen laga då och då. Supergott och superenkelt! Man tager endast potatis, kyckling, creme fraiche samt fetaost.

Jag tvättar och klyftar potais som åker in i ugnen…

1_potatisklyftor.jpg

Medan Steffanie gör ”röran” som består av tärnad feta och creme fraiche samt bryner kycklingfiléer…

2_steker.jpg

Som hon sedan lägger i ungsfast form och breder över ”röran”…

3_roran.jpg

Som sedan åker in i ugnen tillsammans med potatisen…

4_ugnen.jpg

Fix färdigt…

5_fixfardigt.jpg

Det var himmelskt gott!

Resten av kvällen ska jag sitta här och sura för att helgen gick så fort och för att vi inte fick ha den förstfödda hemma längre…

4 kommentarer tillPå väg hem till Lund

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>